מקום לקיום יחסים

dvr38

New member
ירושלמים יותר מתל אביבים, ויש להם

גם הוכחה תראה כמה ילדים יש להם ! אצלם זה מצווה מספר אחת.

Kenzo9

New member
כל המקומות בירושלים התשובות המלאות

אז ככה, קבלי תשובות ממישהו שעשה את זה בירושלים עם כל ירושלמית שווה (ועכשיו כבר מתחיל לחזור עליהן לפי הא"ב- אההה החיים יפים לירושלמי שנראה טוב) מקום ראשון-אז ככה, המקום מספר אחת ללא ספק עם נוף ירושלמי ובידוד נאות הוא מאחורי מלון קינג דיויד, חומקים דרך תחנת דלק פז שליד ופונים ימינה קצת למטה ליד הקונסוליה הצרפתית, נוף של העיר העתיקה שקט וקרירות. גם קצת קיטש רומנטי למי שזה חשוב לה וגם בשעות מסוימות אפשר להוציא אותה לשים אותה על מכסה המנוע למשהו קצת יותר אגרסיבי. מקום שני- יער ירושלים, נכנסים פנימה מהכניסה הרגילה ובמזלג פונים שמאלה כדי לרדת למטה, בהמשך הנסיעה יש פתאום קרחות קטנות בצדדים, עוצרים במקום שנקרא מצפה נילי גם נוף יפה גם קצת ריגוש בגלל הפחד (כן הרבה מוזרים וגם ניידות מדי פעם שמחפשות בדיוק אותך ואת הבחורה שזה אתה הכרת ביהושוע) מקום שלישי- קמפוס גבעת רם, למעשה כל האיזור מהחנייה של תיכון ליד"ה עד לכל מגרשי האתלטיקה של התיכון עד למדשאות של הקמפוס בגבעת רם. מומלץ מניסיון לחכות ולהגיע בשעה שהמזרקות עובדות, מטורף אין מילה אחרת. מקום רביעי- גן סאקר, אין לנו ים אז לפחות יש גנים, מחפשים עץ רחב ידיים ועושים מה שרוצים, מדי פעם יעברו אנשים אבל זהחלק מהפאן בעיקר אם אתה אחרי בקבוק יין ששתית לבד באדום (את הבקבוק לבד לא ישבת לבד) מקום חמישי- החניון של איצטדיון טדי, מקום רחב ידיים וחשוך נכנסים עם הרכב ועושים מה שרוצים לאור הכוכבים, בד"כ ריק באמצע שבוע ואפשר להרגיש חופשיים לעשות הכל (מומלץ במיוחד כאשר השותפה לסטוץ מאיזור מלחה\גילה) וכמובן שתמיד יש את האופציה של לקחת אותה הביתה או ללכת אליה. תהנו

למה מבאס?

הנוף הזה מאחורי המלון, באמת אחד הנופים הכי יפים שראיתי
אבל,בשביל סקס?לא יודעת..אין שם פרטיות מספיק.. יער ירושלים...אלוהים ישמור..מפחיד. כנ"ל סאקר. קמפוס גבעת רם נשמע מעניין (אתה מאמין שאין לי מושג איפה זה?).. ו-ואללה,אתמול עברתי בלילה ליד טדי..החניון מואר שם..איך אפשר?!

Kenzo9

New member
כי זה פשוט קרוב אליה

את יודעת כשחרמנים רוצים לקצר הליכים לא?

november76

New member
ואני חשבתי כדי שתוכל להיפטר ממנה

לאחר מכן כמה שיותר מהר.. סתם...............

דרדקן

New member
מישהו יודע איפה אפשר לקיים יחסים

בבועיינה נוג'יידת, מחר אני נוסע לשם ויהיה צורך אבל אין מקום, זה גם דחוף!!!

למעלה