מקום לקיום יחסים

טלו06

New member
מקום לקיום יחסים

משהו יודע איפה יש מקום לקיים יחסים עם החבר שלי דחוף בירושלים? אין לנו מקום ויש לנו צורךךךך

חצי מהפורום ירושלמיות ../images/Emo6.gif

אבל יש לנו בתים
(טוב, לחתולה בעצם יש אוטו, מסתבר
)

../images/Emo6.gif סתלבטו.....

חוץ מזה, לפחות יש לי v אחד על מקום ציבורי, ו-v אחד על פדיחות בסקס. עכשיו אם שוב יהיה שרשור על זה גם אני אוכל לענות

מקומות בירושלים:

בהנחה והמקום הוא ציבורי מאחר ואין לכם בתים בהם אפשר...ואתם לא מתכוונים לשכור חדרון לשימושכם, אתם צריכים מקום שבו יהיה קשה להפתיע אתכם. אם יש לכם רכב, אפשר להכנס ליער ירושלים דרך הכניסה ליד מאפיית אנג'ל, אחרי שעוברים את בית זית יש כמה וכמה שבילים אליהם אפשר לפנות, בלילה במיוחד יהיה קשה עד בלתי אפשרי להפתיע אתכם. אם אין רכב, אפשר להגיע רגלי דרך הכביש ההיקפי בשכונת הרנוף/חברת החשמל בכניסה לעיר. גנים ציבוריים, קמפוס גבעת רם, אחר קיבוץ רמת רחל יש חורשה נחמדה, כל מקום פתוח יחסית כדי שתוכלו לראות מי מגיע עם מעט מסתור, כדי שלא תהיו חשופים. לא לטעמי, אבל יש את חובבי ג'אנר השירותים. בניינים עם גישה לגג שקט, לא חסרים... בקיצור, אם זה לא טרול, קדימה לעבודה.

טלו06

New member
באמצע היום

תודה,אבל זה יהיה באמצע היום,בגלל זה כ"כ קשה, אנחנו רוצים לשכור חדר בזול לכמה שעות..ולהנות, אבל לא מכירים?????

בשירותים באגף הנוער של מוז. ישראל

בחורשות שמעל מעין עין כרם, או בוואדי מתחת. בדרך לסטף או בכביש לבר גיורא לא חסרות פינות פיקניק וחורשות, כמו כן בדרך להר אדר או לנטף מעל אבו גוש. בצפון העיר אפשר בטח למצוא איזה קצה רחוב שקט ברמות או בצד הכביש בדרך לים המלח. בושות, לא חקרתי מספיק גאוגרפיה של אף עיר עם מחשבות כאלו בראש

november76

New member
יש מלון זול בשוק

פעם קראו לו מלון "איציק" , לא יודעת מה שמו כיום.

למעלה