מקום לצאת אליהם

אפ7ת

New member
:) אממ..

מקס ברנר למרות שאין ממש מה לאכול שם.. הכל שוקולד.. זה תלוי בגיל.. יש מקומות שאפשרי להיכנס מגיל 18 ומעלה וכאלה.. כל מיני ברים.. פיצ'קי בר, ילואו בר בנתניה.. :)

ווינגז

New member
מה הכוונה "אין מה לאכול שם"?

שוקולד זה האוכל הכי טוב|שמנה| אבל מעבר לזה, יש שם גם תפריט רגיל, אבל זה פשע ללכת למקס ברנר ולאכול ממנו

אפ7ת

New member
משמין בעע

וזה גם לא כזה משביע.. אני מעדיפה אוכל אוכל
כמו ספגטים, טוסטים, ציפס וכאלה.. כמו בנאפיס..

ווינגז

New member
משמין אבל טעים.

בקשר למשביע - אחרי שני ביסים/שלוקים מהדברים שם, אני לגמרי מפוצצת... אבל רוב הסיכויים שזה פסיכולוגי

devilz

New member
מקס ברנר../images/Emo99.gif

מי צריך אוכל שם.... שוקולד והלימונענע החלומי שלהם..

Liraz 6q

New member
אהממ אני גרה באילת

ככה שאנ'לא יודעת כמה אתם מכירים אבל שיהיה.. ממממ לצאת בלילות בעיקר לפאבים בתיירות פיקאפ, טרויה, היט וכאלה.. מועדונים- טרנד או גהה.. מממ אם אנחנו הולכות סתם חברות באמצע שבוע ובא קצת לצאת מהבית אז איזה בית קפה או מסעדה.. ארומה,בצל ירוק מקדונלדס וכאלה.. חח

spikes1

New member
וואיי איזה כיף לכם!

כשנסעתי לאילת עם חברים בקיץ ופגשתי כמה אילתיות בכניסה לאיזשהו מועדון הן אמרו לי שכל שישי הן באות לאזור הזה כאילו מה שאני עושה פעם בשנה ומשלם פוול כסף על זה הן עושות כל שישי

spikes1

New member
כי נסיעה לאילת

זה לא משהו שעושים כל יום.. וזה לא זול

Liraz 6q

New member
../images/Emo45.gif

האמת שבאילת הוא ירד.. בהתחלה שפתחו אותו הוא היה אחד המקומות הטובים.. עכשיו הוא מוקד משיכה לערסים ומוזיקה מעצבנת..

דללה

New member
יש הרבה...

מוזס, דיקסי, ברוהאוס, פאבים למיניהם, דאנס ברים וכו'..

Ana Lyn Newkirk

New member
אז ככה...

סרטים.. בקניון 7 הכוכבים או בעזריאלי.. מסיבות.. ברוזס (הרצליה פיתוח) או במועדונים אחרים בפיתוח ובת"א מסעדות.. כל מיני.. ספגטים.. צ'יינה קלאס.. מקדונלדס.. פריי צ'יקן.. בורגרקינג

למעלה