מקום לצאת אליהם

R e A

New member
מממ

- אנונימוס באשדוד כי יש שם אווירה טובה ובימי שני בירה ללא תחתית
- נאפיס באשדוד כי יש שם אווירה טובה ואוכל טעים ועל הזין שלי כמה שזה כבר חרוש. - קיובול בצומת כנות. מועדון סנוקר עם אווירה טובה
אוכל טוב ואחלה בירה. אה ויש גם פינגפונג. - בורקס טורקי בגדרה כי זה טעים והמוכר תמיד אומר "חריף ביצה אבאלה?" או "מה בשבילך אבא?" - חוף י"א באשדוד, למרות שזה רק בקיץ. כי עושים שם אחלה קומזיצים ותמיד כיף...

iti4

New member
חח

כול מה שרע אמר וגם ניתן להוסיף פארקים בגן יבנה למינהם: אילן רמון, הסקייט פארק , הגן המואר וכו..וכו....(אלה פחות מועדפים) ורע...: שכחתה את הבית של סבא וסבתא שלי...מידי פעם אנחנו באים לשם ומריצים צחוקים דאחקות וזיכרונות מימים עברו עם סבא שלי

iti4

New member
איזה זיכרונות....

חח החופש האחרון..חוף י"א..אוכל, מוזיקה, להשתכר, לרוץ ב3 בבוקר ערומים לים, בבוקר לשחות עוד קצת עד 8 ורק ב9 בבוקר לחזור הביתה...

iti4

New member
וכמובן

גם מדורה עם בשרים טעימים כמו שרק אסף יודע להכין

iti4

New member
ואפילו באחד הקומזיצים...

פגשנו כמה ברנשים וחתיכות ממקיף ח' טימור, ALINE THE QUEEN ,ועוד הרבה רוסים חבבים... מכירה אותם אולי?

spikes1

New member
מקיף ח'..

וואי איזה נוסטלגיה.. כיתה ז'.. עדין יש שם את הנקניקיה ב4 שקל שהייתי קונה כל הפסקה? והמנהלת השמנה הג'ינג'ית והמורה לביולוגיה עם הקרחת,זקן וצמה מאחור...והשיעורי שחמט

devilz

New member
../images/Emo6.gif והיית בכיתה שלי../images/Emo3.gif

אני מבקשת זה לא היה 4 שקל זה היה 5 או 10.. או לאדעת
הם הפסיקו עם ה כשהיינו בכיתה ח'... הייתה באיזה פינה קפיטרייה של מועצת תלמידים.. זה לא שרד הרבה... אחרי שבנו תמבנה של האודיטורים... פתחו שם תקפיטרייה של השמיניסטים... ההכנסות הולכות לשיכבה...
המנהל השמנה והג'ינג'ית יצאה שנה שעברה לשנת שבתון וחזרה כוסית בצורה לא הגיונית... (במקומה.. היה לנו שנה את אושרה כמנהלת.. המורה לספרות
אין מצב שאתה לא זוכר תטראומה הזאת
) עמוס
הוא עדיין לא החזיר לי עבודה מכיתה ז!!!
ואנחנו מזכירים לו
הוא אמר לנו לבוא אליו שנסיים יב'... ויש לנו כוונה מלאה לעשות את זה
דא הוא הוריד השנה תצמה :-O שיעורי שחמט
שיעורי הברזה

spikes1

New member
4 שקל!!

אני עוד זוכר את העודף מ5 שתמיד היתה נותנת לי האישה עם השיער האדום WTF אושרה היתה מנהלת?!?!?! מסכניםםםםםםם היא היתה סיוט איך הג'ינג'ית הזאת יכולה להיות כוסית..... היא היתה שמנה וזקנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווואי ווואי קרעת אותי גם לי הוא לא החזיר את העבודה מכיתה ז'!!!!!!!!!! ופאקק זאת עבודה של 45 עמודים נראה לי ועבדתי עליה איזה חודש אבל מה הוא מוריד את הצמה....

devilz

New member
איזה

אישה עם שיער אדום
בהחלט מסכנים.... דיאטה וכמה ניתוחים פלאסטיים.... הוא רשע

spikes1

New member
וואי נכון..

היינו עושים קומזיץ כל יומיים (לפחות מנסים לארגן) הכי כיף! ואין על הבשרים של אסף

iti4

New member
מה זה מנסים?????../images/Emo46.gif

כל פעם שאני רע ואסף אירגנו בסוף היה סיפור הצלחה ותמיד היינו צרכים לארגן לכיתה שלך ובסוף הם תמיד היו בוכים שחסר משהו למרות שהיה אחלה אתה לא יודע איזה קשה זה היה מה אתם רק הייתם צריכים להביא אוכל או משהו ולהינות אז קצת רספקט לי לאסף ובעיקר לרע שהיה מנדב את המכונית שלו..וגם לצ' שהיה גם עוזר

spikes1

New member
חחחחחחחח אבל שמע

הייתי מקבל כל יום כמעט הודעה באייסי מאסף "מארגנים קומזיץ כל אחד להביא כסף\בשר" ושעה אחרי זה הייתי מקבל הודעה "הקומזיץ התבטל נא להודיע לכולם" אבל המון ריספקט אליכם כי בפעמים שהארגון כן עבד היה מעולה!

spikes1

New member
מה אתה דפוק?!

סוף הקיץ אסף ורע נראה לי היו מארגנים כל יומיים דבר כזה ובסוף ביטלו.. משהו כמו 4 פעמים ניסו לארגן ולא הצליחו ופעם אחת כן הצליחו לארגן אבל באו קצת אנשים ובקושי היה מה לאכול ולא היה בכלל מה לשתות (
) ואז ניסו עוד פעם לארגן והפעם זה היה טוב (סוף הקיץ!)

למעלה