מקום לבת מצווה

ריטה1

New member
אני הייתי ממליצה על מסעדה טובה

מה זה מבחינתך השפלה? בילו טוב? יש שם מקום לארועים קטנים שנקרא נייס בר, הייתי שם בבת מצוה והיה מאוד נחמד (רק אל תזמיני את הממרח כבד הוא היה מזעזע, שאר האוכל היה מעולה). אני עשיתי בריתה בנתנאל שזו מסעדה במושב סגולה, וכולם עד היום מדברים על זה שזה היה פשוט מקסים, אבל זה אולי קצת דרומי לך. יש גם את רטטוי במושב אמונים ליד אשדוד, לא הכי זול אבל סגנון כפרי עם אוכל טוב.

דינהלה1

New member
יש לי יש לי יש לי...../images/Emo13.gif

לפני הרבה שנים היינו בארוע מאוד יפה במסעדת מיכאלי במושב רישפון. זכור לי שהאוכל היה תענוג. גם האוירה שם מקסימה. זה בית פרטי שהפכו אותו למסעדה בלב מושב פורח וירוק. קבלת הפנים לארוע היתה בגינה הקידמית והפורחת של המסעדה, יש גם גינה אחרורית גדולה שבה ניתן לעשות גם את הארוע תחת כיפת השמים. . אמנם היה לפני הרבה שנים אבל ממליצה לך לברר אם לא השתנו הבעלים אז המקום מאוד מומלץ ומקסים. יש להם גם אתר בו אפשר להתרשם מהמקום. מה שכן נראה לי שהם לא הכי זולים....אבל כדאי לבדוק.

שבי38

New member
בר מצווה

חגגנו במסעדה היו לנו 90 מבוגרים וכ 30 ילדים אבל אני מאשדוד אז בטח לא יתאים לך. הרעיון הראשוני שלנו היה להביא קייטרינג צמד זמרים ליאכטה במרינה ולצאת להפלגה של כמה שעות בסופו של דבר נאלצנו להתחשב בכמה אנשים מבוגרים שלא מסוגלים לעלות את המדרגות של היאכטה.אם תירצי פרטים או רעיונות אני פה .

אההה? את שכנה שלי ולא מדברת? שלחי פרטים

במסר דחוף באיזה רחוב את גרה? באיזה רובע? מי השכנים שלך? באיזה בית ספר הילדים לומדים?

למעלה