מקום טוב לטסט

super rider

New member
מקום טוב לטסט

אני יודע שהנושא עלה כבר הרבה פעמים, אבל בכל זאת תמליצו על מקום מהיר, ללא סיבובים מיותרים על האופנוע ומקום שמקל עם אופנוענים. (ואל תפנו אותי ליד אליהו כי הטסט שעשיתי שם לרכב עלה לי 5000 ש"ח!!!). אגב, ניתן לעשות טסטים במוסכים מסויימים?

RaananC

New member
מכון המרכז נס ציונה, פחות מ3 דקות

בודק אור גבוה/נמוך ואור בלם מבקש שתיסע 10 מטרים ואז תעצור עם בלם רגל זהו כל הסיפור.

נתן.ל

New member
דקה וחצי בפתח תקווה, מכון דרום

אבל הבוחן לקח את האופנוע לחמישה מטר ונתן ברקס. בודק איתותים, אורות ומספר שלדה (כמובן גם ברקס).

5 !!! שניות באשדוד

אחד מפתח אצלי בכיס, אחד בוחן מביט באופנוע ממרחק 3 מטר. חותם! "גש למשרד" מפליט.
נ.ב. רצויי לבוא עם אופנוע מצוחצח

נתן.ל

New member
3 וחצי שניות בערד צפון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

הבוחן יורק באויר ואתה אומר לו "אופנוע" לפני שהריקה נוחתת הוא חותם על הטופס. ועברת

Great Blue

New member
בזמנו שאלתי ולא קיבלתי תשובה חד

משמעית... נאמר ואני מגיע אם איזה ...לא יודע... נגיד בנדיט 1200 לטסט... האם הבוחן צתכוון לקחת סיבובון לבדיקה?! |מופתום|

RaananC

New member
ראשית 3 דקות זה כולל גם הבירוקרטיה

לא רק הבדיקה עצמה. שנית בנס ציונה הבוחן הוא איש מבוגר ונחמד שאין לו זמן לקחת סיבוב על האופנוע(הוא בעצמו מודיע: "לך יאללה מהר אין לי זמן יש הרבה מכוניות בתור") ולדעתי שום בוחן לא צריך לקחת סיבוב על האופנוע.

Le Duke

New member
it took me about 5 minutes

most of the time i spent waiting ,in order to pay and sign the papers. the test: checking lights ,left and right signals rear brake (not front) ,and all that with a tiny license place(take a look at the card) ,open mufflers (though original on the outside) and no need to let a stranger touch the bike

Pumi

New member
בוחן לא לוקח אופנוע לסיבוב../images/Emo70.gif

תוציאו לכם את זה מהראש. הבוחנים לא מבינים מהחיים שלהם באופנועים, נקודה. את זה אני יודע מהבחור שהעביר אותי טסט ביד אליהו. הם גם בקושי מכירים קטנועים. כל מה שהם צריכים לבדוק זה שיש אורות/צפצפה, מתלים לא גמורים, אין שום דבר מתלתל וחצי נופל, מספר תקין והאם האופנוע נועל גלגל אחורי בלחיצה חזרה (אמרו לי שזה הסטורי בלבד). בתחלס הבוחנים הם בוחני רכב ולא אופנוע. הם בודקים אופנועים בעיקר בגלל שמכריחים אותם. אין בדיקות מסודרות לאופנועים, ולכן עושים אותם איפה שעושים בדיקה למכוניות. וזהו. ליד אליהו שווא ללכת, הייתי שם. חוץ מלחכות כמה דקות לבוחן, עבר תוך 2-3 דקות כל הבדיקה. אם הוא יהיה איתך נחמד, הוא יזמין אותך לקפה, על חשבונך
.

Great Blue

New member
בפתח תקווה זה בכלל בדיחה...

המתנתי כ-15 דקת ואז שלחו אותי לבוחן רכבי דיזל שמסתבר שהוא בוחן האופנועים, זה כבר מעיד על ... לא הייתי צריך בכלל להתניע אותו- רק להדליק וינקרים, לצפצף - היה חלש מידי ונאלצתי לשחק עם הבורג שעל הצופר..., זהו... לא סיבוב ולא בטיח ולכן מוזר לי לשמוע על זה. עדייין מהדהד לי בראש של הגברת הנחמדה שהגיע לשם עם GMC ושאלה עם האופנוע הזה דיזל.. (DR650 RSE הזכור לטובה), כמובן שעניתי לה:"לא ... הוא רק נראה ככה, הוא כמו קטר - עובד על פחם שאני שם לו תוך כדי נסיעה"

DubiStein

New member
אהם אהם...

אני הייתי צריך לחכות שם שעה שלמה!! :( :( :( לא לבוא בשעות הצהריים אליהם... אני באתי והייתי תקוע שם שעה וחצי...

למעלה