מקום טוב באמצע...

פגעסוס

Well-known member
מקום טוב באמצע...

ב YNET עשו רשימה של 25 ספרי הפנטסיה הטובים ביותר (ע"פ הכתבת נועה מנהיים). הארי פוטר נמצא במקום ה 10 . מצורף קישור לכתבה...

בלי להעליב את ידידינו הממושקף....

יש ספרים הרבה יותר טובים....! *בורחת ממטר של אבנים* -ליאת-

S.Riddle

New member
*סוקלת את ליאת*

אה, את אומרת שעולם הדיסק ה--- הזה יותר טוב מהארי? יה רייט..... גט ריל! אבל שר"ה במקום טוב, נכון? נכון??? *מתאבדת*

שר"ה מקום ראשון...!

וזה יותר טוב מהארי...! ולא קשור לזה...הם לא שמו את חולית, שום ספר של אסימוב, רומח הדרקון, {שממה שהבנתי ממש יפה....המ...אני מתכוונת לנסות...}, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה או את ההוביט או משהו וכו וכו..... -ליאת-

או ש...

הם בעצם התכוונו רק לפנטזיה ולא למדב...לא יודעת...לא קראתי בבירור.... -ליאת-

הערה או שתים אם יורשה לי

חולית - דיון והמדריך זה מדע בדיוני אבל אכן רומח הדרקון ומחזור שער המוות נעלבתי עד עמקי נשמתי וההוביט נראה לי נחשב לחלק משר הטבעות אחראית נקיון רוסיה בקניון

המ...

חשבתי שיש שם גם מדבים...לא יודעת... והם לא כתבו את עולם הדיסק {מקום שישי/שביעי ברשימת ספרי מדב&פנטזיה הרבה יותר טובה} או את המשחק של אנדר {מקום שני/שלישי...זה משתנה כל שבועיים...}...המממ....סנייפ מזכיר את רייסטליין {"השולט"} הזה שלכם? משום מה מישהי בפנדום כתבה שהם דומים....המממ...חיפשתי רומח הדרקון בספריה ולא היה...:( -ליאת-

MadonnaFan

New member
מחזור שער המוות-

קראתי רק את הראשון, אבל אני מתכוונת להמשיך (הספריה בחופשה...!) איזה ספרי רומח הדרקון קראת? אני קראתי את: הרשומות, עת התאומים, מלחמת התאומים, כבשן הנשמה ואחים לנשק. עדיין לא קראתי את אגדות השלישי! או, הבושה, הבושה *דופקת את הראש במקלדת* @מעין@ מנהלת פורום מדונה ולא מתביישת בזה, לכו לעזאזל כולכם!!!

ביניהם גם...

מדריך הטרמפיסט!!!!! וחולית! שניהם לא היו ברשימה! *בורח מההמון הכועס שמחזיק לפידים* וMORTAL KOMBAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!! טוב, זה לא ספר, אבל בכל זאת.... What´s my age again?

איזו חוצפה!

מה זה מקום עשירי? מקום ראשון ל-פ-ח-ו-ת-!-!-! וחוצמזה, פגעסוס נחמד לראות אותך כאן, אחרי הרבה זמן שלא היית פה. איך מתקדם הזה עם הפתגמים(שתכננת להכניס את זה למסד נתונים או משהו...)? s@me @ne

S.Riddle

New member
אה, לא נראה לי......

לא מקום ראשון..... מקום שלישי, אחרי שר"ה ומדריך הטרמפיסט.

פגעסוס

Well-known member
לאט מאוד....

לצערי הרב במצב הנוכחי אין לי הרבה זמן, ואת הזמן החופשי שכן יש לי אני משקיע בדברים שמעט יותר חשובים לי... (כמו לבדוק את הפורום ומה קרה כשלא הייתי..). בכל מקרה כשיש לי זמן ואין לי מה לעשות בו אני עדיין מעביר את המחברת למחשב... GYXOIO

העצלנית

New member
יפה מאוד

ואגב מומלץ לקרוא את כל הרשימה אני קראתי מעט ספרים משם (את הקלאסיים יותר כמו:נריה שזאת סידרה משגעת,אליס בארץ הפלאות וטולקין ועוד כמה) ולקרוא אנשים

אני קראתי רק הארי פוטר, חלק מנרניה

ואליס בארץ הפלאות! ז-ה-ו-! לא קראתי שום דבר נוסף מהרשימה! s@me @ne נ.ב. בבקשה לא לסקול אותי...

S.Riddle

New member
וואו! *בהלם*

אז תראה מה את עושה- אתה רץ מיד לספריה ולוקח את שר"ה ואת ההוביט, מבין? ובשום אופן אל תיקח את עולם הדיסק! זה רשע טהור!!! *נסקלת ע"י ליאת*

o.h

New member
מחשבה מפחידה שעברה לי בראש

אני עברתי על הרשימה וראיתי את "הסיפור שאינו נגמר" וחשבתי לעצמי: לא קראתי אבל ראיתי את הסרט. ואז חשבתי שבעוד כמה שנים, אחרי שכל הסידרה והספרים שקשורים ל HP יצאו והפופולריות תירד אנשים יראו איפשהו שכתוב הארי פוטר ויחשבו לעצמם שהם לא קראו את זה אבל ראו את הסרט *כופרים! ימח שמם, לסקול אותם באבנים*. רק רציתי לשתף או<פ>יר

נכוןןןןן! אבוי!

ועוד יותר גרוע: מה אם אנשים יראו את הסרט של שר"ה במקום לקרא את הספר ולנצח יחשבו שסאם נראה כמו שון אוסטין ופרודו כמו אלישע ווד? או, דה הורור! אבל זה לא מתקשר...והפופולריות של שר"ה לא תרד כמו שהיא לא ירדה עד עכשיו {אבל מצד שני, עדיין לא עשו על זה סרט...חוץ מהמצויר, אבל זו לא דוגמא...}...הפופולריות של הארי בטח תרד עוד 10 שנים בערך וכל מה שישאר לנו זה הסרט...! ואנשים לנצח יחשבו שהארי הוא דניאל רדקליף הארור!!! {הוא נורא מזכיר את אלישע ווד, לא חושבים? *מחליטה לסתום**סותמת*} דה הורור! אני לא ארדם היום!!! -ליאת-

למעלה