מקום המפגש

• פותח הנושא or99
  • פורסם בתאריך

or99

New member
מקום המפגש

מכיוון שעכשיו קיץ, נראה לי שכדאי לעשות את המפגש בחוץ. עלתה הצעה לקיים אותו בפארק באזור השרון (אזור כללי - צומת ירקון). יש שם ספסלים והרבה דשא. נצטרך להתארגן איכשהו עם מכוניות. אם למישהו יש רעיון למקום אחר, אפשר להציע במסרים (לא בפורום!). בינתיים זאת ברירת המחדל. המפגש יהיה בשעות הערב. פרטים מדויקים יישלחו בהמשך למי שירשום עצמו ברשימה זאת. רשימת טרמפים ומכוניות - בהמשך. למי שיש רעיון לפעילות - אפשר להציע פה או במסרים, ואם לא, אפשר גם סתם להביא.

dorgad

New member
חברים יקרים, נעדרתי ופספסתי

הייתי בחופשה מדהימה באצבע, ופספסתי: יש תאריך למפגש? איתי, מה שלומך ואיך הולך? שולחת לך מסר ובו הצעה למקום מפגש. דור

or99

New member
אין לי בעיה שתשלחי לאיתי מסרים...

אבל בינתיים מי שמארגן פה את המפגש זה אני...

גנגי

New member
אתה מתכוון

שאתה עומד בראש ועדת ההיגוי של המפגש, כן? אז תגיד, איך הוגים "מפגש"?

or99

New member
טוב, תקשיבו:

כאן מנכ"ל, ויו"ר הדריקטוריון וועדת ההיגוי של המפגש. מכיוון שעלתה כאן הצעה לקיים את המפגש במיקום חלופי - בחוף רשל"צ, נעלה כאן את העניין להצבעה. יש שתי אפשרויות: 1. לשבת על החול (או בכיסאות שעל החול) בים של ראשון, ולהזמין אוכל מאיזה בית קפה שם. 2. לשבת על הדשא (או על הספסלים שעל הדשא) בפארק בהוד השרון, ושכל אחד יביא משהו לאכול. לכו להצביע. מי שלא מצביע - לא נחשב.

or99

New member
למה לך?

היית יכול פשוט לא להצביע, כמנהג שרינו

dorgad

New member
../images/Emo45.gif כיסאות+שולחנות בחוף ראשל"צ

אין סיבה לשבת על החול - יש מספיק מקום לכו-לם. דור

arie86

New member
למה לא בחוף ירושלים?

באופן כללי עדיף לי ראשון, כי זה יותר קרוב אלי. אבל אם כבר חוף ים, אז למה לא בתל אביב? זה מקום מרכזי יותר ונגיש יותר משני המקומות האחרים.

arie86

New member
אפשרות נוספת - גג עזריאלי

יש שם הרבה פגישות של פורומים. זה מקום מרכזי מאוד - רכבות, אוטובוסים וכו'. זה הכי נוח מבחינת תחבורה, אולם המוני.

גנגי

New member
ובתשלום.

תראו, אני לא יודעת כמה ניסיון יש כאן לאנשים במפגשים, לי יש ארבע שנות ניסיון במפגשים (של לא פחות משישה פורומים), ויש לי בסיס טוב להשוואה בין מפגשים מסוגים שונים. ראשית "נשב שם וכבר נזמין משהו לאכול" לא עובד אף פעם. צריך להביא כיבוד. ושנית, ככלל, פגישות במקומות כמו בתי קפה ומקומות הומים דומות יותר לבליינד-דייט המוני ("אורגיה עיוורת?") מאשר למפגש. לא נעים, ומאוד לא מומלץ. אני בהחלט בעד מקום לא המוני, שקט ומסודר. לא אכפת לי מה תחליטו, רק קחו בחשבון שבשביל אווירה טובה צריך פרטיות יחסית (פארק או שפת ים אמנם אינם "פרטיות מלאה" אבל הם מאפשרים התבודדות יחסית, מה שבית קפה אינו מאפשר, ובבית קפה גם נורא מביך לאזכר את אבשלום קור, למרות שגם בבית שלי זה די מביך לעשות כן, כשחושבים על זה... אבל אצלי בבית לפחות אפשר לדבר על מילון בן-יהודה בעיניים מצועפות, ובבית קפה זאת תיחשב סטייה, קרוב לוודאי). אם זה רלוונטי בכלל - היום בדקתי את הפארק, ויש בו שירותים, ויש תאורה, ויש ספסלים, והוא מסודר ונעים, ומכל המקומות שבחוץ אני בהחלט ממליצה עליו. אבל באמת, לא אכפת לי המיקום הספציפי, אבוא לכל מקום שיוסכם על דעת הרוב בלי שום בעיה; אכפת לי רק לא מקומות הומי אדם (וגם אין כל סיבה שנשלם דמי כניסה).

dorgad

New member
למעט בעיית תשלום בעבור חנייה

אני מוצאת שהחוף בראשל"צ עונה על שאר הדרישות. הישיבה אינה בתוך בית-הקפה, אלא ממש על החוף שמול בית-הקפה (שהוא יותר פאב/גלידריה מבית-קפה), וניתן להתרחק מן ההמון. ברצועת החוף שבראשון יש לפחות חמישה כאלה, וניתן לבחור באחד מהם. דור

dorgad

New member
לא ת"א משום העומס האנושי בחופים

ותקן אותי אם אני טועה (מזמן לא ביקרתי בחופי ת"א) - בשונה מראשל"צ, בתי-הקפה לא נמצאים ממש על החוף, ולכן אינם שונים מבתי-קפה בכל מקום אחר. היתרון בראשון הוא בהיות מתחמי הישיבה ממש על החוף, וכך אפשר להתרחק מן ההמון הסוער. דור

uriozmor

New member
הוד השרון יותר מגניב

מה עם פעילות? יותר חשוב מאוכל.

למעלה