מקווה שתסלחו לי

תוםםםם

New member
מקווה שתסלחו לי

שפתחתי שירשור חדש, פשוט יש עוד שעתיים מועד אחרון לשליחת המנילה ועדיין לא גיבשתי דעה. איך אני מסמן את הסטילים בעדיפות ראשונה, אם אין לי אפשרות לכתוב "סטיל"ים" ב-3 העדפות? זה ב"שירות ביחידות הממיינות". ועוד משהו, למה לא קיבלתי במנילה "לוחם חילוץ והצלה"? ומה זה מוד"ש? סליחה על הבורות :)

תוםםםם

New member
ומה הנתונים המחייבים לקבלה?

זה כל-כך מטומטם לעשות צו ראשון בכיתה י"א!!! הייתי ילד טיפש שלא עניין אותו כלום... רק להגיע הביתה. וככה היה היחס שלי במבחנים. לא קיבלתי במנילה מוד"ש ולוחם חילוץ והצלה, יש להם נתונים מיוחדים לקבלה?

matan115

New member
תשובות

1) סטילי"ם אתה לא מסמן בעדיפויות, זו יחידה ממיינת משמע אם תעבור את הגיבוש (יומיים אאל"ט) תתקבל אליה, בשביל לקבל זימון לגיבוש אתה מסמן רצון גבוה לשרת כלוחם וביחידות הממיינות סמן את הסיפרה 5 בסטילי"ם. 2) לוחם חילוץ והצלה אאל"ט מקבלים רק בעלי פרופיל 72 שלהם יש מנילה קרבית יותר מצומצמת. מוד"ש= מודיעין שדה, בשאלון יש לך את התפקיד לוחם איסוף שהוא מוד"ש.

תוםםםם

New member
אוקיי תודה רבה.. אז...

אני לא אמור להרגיש רע שאין לי "לוחם חילוץ והצלה" במנילה? זה אומר שאני יכול יותר כביכול?

aureliano1

New member
נו באמת...

אם אתה סבור שהצבא מסוגל לקבוע מה אתה יכול ומה לא - אז הבעיה באמת חמורה יותר מקלסטרופוביה
הצבא הוא לא פסיכולוג אנליטי - כולה גוף בירוקרטי שמורכב בעיקר מאנשים בגילך. אז TAKE IT EASY בהצלחה עם הסטילי"ם.

תוםםםם

New member
חחחחח תודה ושאלה אחרונה:

שנייה לפני שאני שולח: עדיפות ראשונה: נ"מ (4) עדיפות שנייה: נח"ל (1) עדיפות שלישית: גולני (1) סטיל"ים 5 וכל השאר 1. זה טוב? מה הסיכויים שאני אקבל סטיל"ים? גם נ"מ אני מוכן לקבל... נח"ל וגולני סימנתי כי הבנתי שיש להם ביקוש... קיצר סימנתי טוב??

תוםםםם

New member
כן, השאלה הזו...

אבל שאר הדירוגים שלי בסדר? במקרה שלא אתקבל לסטיל"ים אז אני רוצה רק לנ"מ... אז הדירוגים מתאימים לציפיות שלי?

Itamarro

New member
אם אתה רוצה לוחם חילוץ והצלה

תשלח בקשה ללשכת הגיוס, זה אמור לעבוד.

למעלה