מקווה שתוכלו לעזור..

SWEET STAR

New member
מקווה שתוכלו לעזור..

היי לכולם! אני בת 19 ונמצאת כבר כמה חודשים בדיאטת הרזיה מאוזנת. בדר"כ הייתי סוגרת את הערב עם ארוחה ב-19:30 בחודש האחרון התחלתי להתאמן (האימון היחיד שהיה לי לפני היה שיעור ספורט בתיכון= לא ממש עשיתי ספורט) אני משתתפת בשיעורי אירובי (פעמיים בשבוע, שעה כל שיעור) ובשיעורי חיטוב (משקולות וכו´... 3 פעמים בשבוע) אני סומכת על המדריכות שלי בקשר לחימום ומתיחות והכל אבל השיעורים הם מ-שעה 7 ועד 8 ונשאלת השאלה מתי ומה אוכלים? כמו כן האם האימון מספיק ובתוספת דיאטה אני אראה תוצאות? מצטערת על האורך ותודה מראש ענת

שאקל

New member
ובכן

קודם כל יופי שאת בדיאטה מאוזנת. זאת הדרך. אם עברו 3-4 חודשים מאז התחלת ולא ראית שום שינוי במשקל אז משהו לא תקין. או שהאמוני ארובי שלך קלים מדי או שאת תמיד במאזן קלורי חיובי. כלומר את אוכלת יותר קלוריות ביום מאשר כמות הקלוריות שאת שורפת באימונים. יותר נכון שאם אין שום שינוי במשקל אז את אוכלת כמעט בדיוק את אותה כמות שאת גם שורפת במשך היום. אם המטרה היא לרדת את צריכה להוריד קצת בכמויות של האוכל. משקולות זה מצוין כי ככה תעלי מסת שריר בגוף וזה אומר שתוכלי לאכול יותר וגופך ישרוף יותר קלוריות. המשיכי להתמיד ולהקפיד על תזונה נכונה ומסודרת. אין סיבה שלא תראי תוצאות שישמרו לאורך זמן.

SWEET STAR

New member
יש תוצאות אבל מה לאכול

זו השאלה... לאכול לפני אימון, אחרי ובעצם מה לאכול כדי לא לפגוע באימון ובהרזיה

לאכול

החשיבות בהרזיה היא שכמות הקלוריות שאת מוציאה תהיה גדולה יותר מכמות הקלוריות שאת מכניסה ! כשעתיים לפני האימון מומלץ לאכול פחמימות ומיד אחרי האימון פחממות וחלבונים. חשוב מאוד לאכול אחרי האימון אל תוותרי על ארוחה זו ! כמו כן יכול להיות שבמשקל לא תראי תוצאות עקב עליה במסת שריר וירידה במסת שומן. המשיכי כך !

השינוי

השורה התחתונה זה חיטוב ! כלומר ירידה במסת השומן ועליה במסת השריר !

שאקל

New member
ובכן

קודם כל יופי שאת בדיאטה מאוזנת. זאת הדרך. אם עברו 3-4 חודשים מאז התחלת ולא ראית שום שינוי במשקל אז משהו לא תקין. או שהאמוני ארובי שלך קלים מדי או שאת תמיד במאזן קלורי חיובי. כלומר את אוכלת יותר קלוריות ביום מאשר כמות הקלוריות שאת שורפת באימונים. יותר נכון שאם אין שום שינוי במשקל אז את אוכלת כמעט בדיוק את אותה כמות שאת גם שורפת במשך היום. אם המטרה היא לרדת את צריכה להוריד קצת בכמויות של האוכל. משקולות זה מצוין כי ככה תעלי מסת שריר בגוף וזה אומר שתוכלי לאכול יותר וגופך ישרוף יותר קלוריות. המשיכי להתמיד ולהקפיד על תזונה נכונה ומסודרת. אין סיבה שלא תראי תוצאות שישמרו לאורך זמן.

למעלה