מקווה שתוכלו לעזור

מקווה שתוכלו לעזור

שלום לכולם, אני פעם ראשונה בפורום הזה ומקווה שתוכלו לעזור לי. בעלי ואני נשואים כ - 4 שנים, נישואין כושלים במיוחד שעם הזמן הסתדרו (_לפחות מבחינתו_). בכל יום נישואין שהיה לנו, בכל מתנה שהבאתי לו, שום דבר לא סיפק אותו, אף פעם לא קיבלתי מילת הערכה. כעת, יום הנישואין החמישי מתקרב, אבל אין לי את האומץ להביא לו שום דבר וגם לא את הרצון. יותר מידי דברים מן העבר לא נמחקים מזכרוני וזה מקשה עליי יותר ויותר את חיי היום יום. אשמח לתגובתכם.

תיקון

עם ילדה. אני לא יודעת למה אני פה? הוא כבר לא מתעלל בי יותר משך כמה חודשים טובים. אולי אין לי את האומץ לעזוב.

adam33

New member
הערכה הדדית

מתנת יום נישואין אינה רק הבעיה אלא בכך שמן הסתם הוא לא נותן גם מעצמו בשבילך ולמענך. אין צורך כעת לקום ולעזוב אלא רק להראות לו שיום נישואין הוא שייך לשני אנשים אל תקני לו כלום תסבירי לו ובחיוך שהפעם הינך ממתינה למתנה ממנו אוליי רק כך הוא יבין שגם את זקוקה למילת עידוד להערכה ובטח בטח להרגיש נאהבת ביום נישואין - ומאישך. את יכולה לרמוז לו על מתנה שאת רוצה ליום נישואין מה שחשוב זה שאל תדברי כלל על מה שאת מתכננת כי את בעצם לא תתכנני כלום הוא חייב להבין שהגיע הרגע של הנתינה ונתינה היא בכל דבר ולשם שינוי אוליי מעז יצא מתוק והפעם תקבלי את תשומת הלב הראויה לך. מזל טוב!

זה באמת רעיון...

אבל לא ניראה לי שהוא יישם אותו. בעלי קצת הרבה אדיש אליי מהבחינה הזו.

adam33

New member
איננו נביאים

ולכן תנסי האופטימי אומר " יותר רע לא יכול להיות" הפסימי אומר " מעולם לא היה כל כך גרוע" אז בכל אופן אין לך מה להפסיד!!! הרווח יהיה שלפחות ניסית להראות לו מה שכואב לך...

למעלה