מקווה שתוהבו את זה...

מקווה שתוהבו את זה...

אמידלה...ברשותך... אני מסיר את ה"לוט" מעל הפרויייקט שלי, ואני מקווה, בעתיד, גם של כל הפורום... נא כנסו הנה... "ויהי הכוח עמכם..."

או... סוף סוף!

איזו התחלה...

Sith Master

New member
זה נע בין כלום לחינם../images/Emo19.gif

אבל למה לך? נענע זה רע נסה את www.angelfire.com

Padme Amidala

New member
גאוסיטיס...

הם די בעייתיים. העמודים שלהם לא עולים לעיתים די קרובות... תודה על העצה בכל מקרה!

Lu Tze

New member
התחלה טובה מאוד.

העיצוב יפה ואלגנטי, לא עמוס בגרפיקה אבל נראה טוב. והתפריט קל להבנה (תתפלא, יש כל מיני בוני אתרים מתחילים שבונים תפריט כמו פאזל היגיון). רק הערה אחת קטנטנה (באמת לא משהו גדול, אני פשוט לא אוהב לתת ביקורות שאין לה פוטנציאל לשפר את העבודה): האתר "מוגבל" ל"חלון" של 800X600 (זה 800X600, נכון?) ובמסכים שמשתמשים ברזולוציה גבוהה יותר יש הרבה שטח לא מנוצל וזה לא נראה טוב. הייתי ממליץ לך לשים שם תמונת רקע, אבל אני לא בטוח שזה יראה טוב (במיוחד כי זה יהרוס את העיצוב המינימליסטי שאני אישית די מחבב). תנסה אולי להגדיל את החלון עוד קצת, או אולי לעשות רקע, רק בשני צבעים (כמו שחור-לבן או שחור-אדום) אבל זה כבר הטעם האישי (והגות'י) שלי. בכל מקרה, האתר נראה טוב מאוד. וההצעה שלי (לכתוב כמה פיסקאות על כל דמות או על כל סרט או כל דבר) עדיין תקפה.

Lu Tze

New member
אה, שמתי לב למשהו,

אין לינק לדף הראשי (אלא אם אתה רוצה להפוך את הדף הראשי לדף החדשות והעידכונים).

lord moul

New member
אולי אכפת לך להעביר את זה מנענע?

אנשים שגולשים מאמריקה לא יכולים ליגלוש לאתרים שמאוכסנים שם...

נענע הכי נוח לי כרגע-אני אסביר

חיפשתי ותאמין לי שחיפשתי... אין שום שרת אכסון ברשת שנותן אכסון אתרים נוח כמו נענע (להכנס, להעלות את הקובץ החדש, לאשר וזה ברשת) אני תרתי ברחבי הרשת אחר שרת כזה אבל לא מצאתי, לא, אני לא מאכסן בגאו-סיטיס כי בשביל להעלות קובץ כמו שצריך אתה צריך להיות מדען גרעיני! אם תמצא לי מקום אכסון כזה נוח כמו נענע, אני מסיר בפניך את הכובע (כובע, מסיכה, מה שתרצה) רק תמצא, כי לי כבר אין כוח. סליחה אם אני תקיף מדי, קצת עייף, מבחנים והכל...

העדכון הראשון של האתר!!

טוב לא ממש עדכון...אבל עדיין.. אני צריך ממכם עזרה שוכני הפורום!!!: הרי יש באתר מדור סרטים נכון(?), נכון!, מה לכתוב על כל סרט?, איך זה יהיה בנוי או מסודר? תעזרו לי?

asd32

New member
עצה לבונה האתר

בתור מישהו עם ניסיון בבנית אתר כדאי לך להדיל את גובה הטבלה ל 100% כך שבכל רזולוציה הטבלה תמלא את אורך המסך במקום 70% אחוז שטח מסך ריק וברזולוציות גבוהות זה ימנע את סרגל הגלילה ( את הרוחב תשאיר על 800 )

תשובה לבונה אתרים מנוסה...

אני מוצא שצורה זו-וכן עשיתי זאת בכוונה, יותר אלגנטית. ולא הגבתם על התפריט החדש של הסרטים

Padme Amidala

New member
וואו, וואו, וואו!!!

קודם כל, זה לא בזכותי, זה בזכות הנהלת הפורומים.
זה נראה ממש מעולה!! העיצוב מדהים!! כל הכבוד!! הכי אהבתי את עמוד הסרטים!!

יש לך טעות...

may the force be with you או the force will be with you. always אתה לא יכול לשלב את שניהם, זה לא נכון תחבירית...

אני יודע-עשיתי גרסה חדשה

ובידיוק רציתי לדבר איתך VAM (או יותר נכון "צפע"!) רציתי לשאול אם אתה מעוניין שלינק למאמר שלך על השינויים בגרסה המיוחדת שמופיע בטאג ליינס של הפורום יופיע באתר?

שמעו משהו מצחיק

מה דארת' ויידר היה שר במקלחת? "ALWAYS LOOK AT THE DARK SIDE OF YOUR LIFE...." למי שמבין, יש פה משמעות כפולה

למעלה