מקווה שתהנו

miki242

New member
מקווה שתהנו

צולם בחוף הסטודנטים בחיפה לא היו גלים גבוהים לצערי נ.ב אני לא גולש אני רק צלם חובב

W u t a n g

New member
תמונות טובות גבר

תמשיך להעלות תמונות.. תנסה לתפוס גולשים בסנאפים.. יכול לצאת יפה.

AviMiller

New member
יופי שאתה מפרגן לבנאדם

תגיד "יש מקום לשיפור" או "זה לא משהו" ....אבל להגיד "תמונות חרא" זה כבר לא ממש נחמד. לדעתי התמונות ממש יפות

Adict

New member
אחלה תחביב, תמשיך לצלם אחי

תפרסם עוד אם יש לך...

idan145

New member
נצל"ש...

מישו פה מכיר את ספיר בוסקילה?!אלופת ישראל בגלישה עד גיל 18 (נראלי..)

קרנו

New member
אתה מצחיק

אבל יום אחד הפה שלך יכניס אותך לצרות , הים קטן ויש הרבה גולשים בישראל

W u t a n g

New member
אתה חמוד

קבל סמיילי על הדאגה:
תוסיף אותו לאוסף..

קרנו

New member
תראה

אתה ילד בן 18 עם ציניות אדירה , אותי זה מצחיק הבדיחות שלך נחמדות אבל כמו שאמרתי כדי לך לשמור חלק מהם לעצמך, לקרוא למישהו פדופיל אחרי שהוא ביקש להפסיק לא פעם ולא פעמיים יכול לעצבן בן אדם ובגיל 18 מסופקני אם אכלת פעם אגרוף אמיתי לתוך הלסת ואם אתה מבין מה זה עושה לבן אדם , אבל איש איש בדרכו הוא .

W u t a n g

New member
קרנו... הגיעה שעת שנת היופי שלך

תן גז וסע לשלום..... שמעון.. אני לא באמת חושב שאתה פדופיל. אבל אם בכל זאת בא לך לסגור איזה חוב.. אני גר בנתניה דבר איתי במסרים.

קרנו

New member
ווטנג

אין לי לא סבלנות,צורך,רצון... להכנס איתך לקטלות אני לא בגיל שלך ואין לי כוח לזה , תהיה בריא חומד .

שאייאן

New member
קרנו? הילד מנגב עלייך?

סעעעעחתק מה נהיה פה? טוב תביא קצת חומר רקע על הווטאנג הזה...גם ככה הם התפרקו אז לפחות נשלח אותו בכיוון הכללי..

עוד פעם אתה והילדים שלך

רוצה לבוא לאשדוד חוף הקשתות בכיףףףףף תפסיק לאיים כבר אין לי בעיה להיפגש איתך

שאייאן

New member
ומה נעשה? נלך מכות?

נראה לך שאני אסע עד אשדוד בשביל ללכת מכות? תאכלס נראה לך שאני אסע לאנשהו בשביל מכות? פאק אני לא נוסע בשביל זיונים אז בשביל מכות? מה נדפקת? זה מה שמבדיל אותך ממך בעוד עשר שנים גיא. אבל בקטנה. נבוא לאשדוד נביא חמולה נלך כולם מכות אנשים ימותו ויהיה סלאט ונשתה עראק. יאללה זדיין יא אהבל . סעעעעמק.

למעלה