מה ההבדל? ::S פורום אני מניח...יותר אנשים יותר טוב. לקנות או לצרוב? XD
S superhunk New member 5/1/06 #43 לקנות אבל כשאין תקציב אז לצרוב ובגלל שאין לי צורב אז כלום :S איסי או מסן?
S superhunk New member 5/1/06 #49 חחח אם גלידה אז בסיבוב כי אז יוצא יותר גלידה.. ואם חומוס אז בהקאה {: ברגל או אופניים?
T The Spongebob Girl New member 5/1/06 #48 דלת המחנות העולים או השומר הצעיר או הנוה"ל ? (תנועות הנוער ה-כחולות!) לידיעתכם אני במחנה
L LuNa MaJnUnA New member 5/1/06 #52 פשוט הגבנו באות הדקה... ותפוח אדמה. מרגרינה, חמאה או מרד נגד אנשים שהחליטו שבשניהם יש כולסטרול וזה לא בריא?
פשוט הגבנו באות הדקה... ותפוח אדמה. מרגרינה, חמאה או מרד נגד אנשים שהחליטו שבשניהם יש כולסטרול וזה לא בריא?
S superhunk New member 5/1/06 #56 חורפ אבל ממש ממש חורפ!.. הכי חורםפ שיש הכי טוב שיש פצע מדמם או צלקת?
T The Spongebob Girl New member 5/1/06 #60 מרד מסעדת הסרטן הפריך או מסעדת הדלי? (the crusty crab or the chum bucket) (מי שלא יודע זה מבובספוג)
T The Spongebob Girl New member 6/1/06 #65 ברור שטיולי תנועה המחנות העולים אחלה של תנועה אני אוהבת אותה מי צריך צופים?! אוכל של תנועה או אוכל ביתי?
ברור שטיולי תנועה המחנות העולים אחלה של תנועה אני אוהבת אותה מי צריך צופים?! אוכל של תנועה או אוכל ביתי?
T The Spongebob Girl New member 5/1/06 #33 לישון! וגם לשחק :\ בעניין הוט גם הוט עושים צרותב גשם במיוחד עם האינטרנט המהיר שהאלה בתמיכה טכנית מקבלים כל פעם צעקות בטלפון למה אין אינטרנט.... שאלה שקשורה לשתי שפות שאני לומדת ברמת 5 יח"ל... אנגלית או ערבית?
לישון! וגם לשחק :\ בעניין הוט גם הוט עושים צרותב גשם במיוחד עם האינטרנט המהיר שהאלה בתמיכה טכנית מקבלים כל פעם צעקות בטלפון למה אין אינטרנט.... שאלה שקשורה לשתי שפות שאני לומדת ברמת 5 יח"ל... אנגלית או ערבית?