מקווה פרטית

מקווה פרטית

איפה אפשר לטבול במקווה (נקייה וכשרה עם מים חמים) בפרטיות וכמה זה עולה?

קליט

New member
איפה אתה גר ?

אפשר למצוא מקוואות נקיים ונוצצים גם לגברים, נכון שיש בעיתיות בנושא - היות ובחלק מהמקוואת יש מים לא נקיים על הריצפה, והטובלים פוסעים איתו פנימה לתוך המים . . *בירושלים למשל יש מעט מאוד מקוואות פרטיים, כמו בימי שישי במקוה של בתי אורנשטיין, וכמדומני שגם בז`ופניק ברחוב שטראוס יש מקוואות פרטיים . לא בעיה למצוא מקוה נקי

זופניק נקי?

הייתי אצל באבוב וגם המים לא היו חמים (בבור החם) גם המקווה לא הייתה עמוקה וגם השיער שלי נהיה מלוכלך ומסריח אחר כך כאילו לא התקלחתי שבוע... (והגעתי ממש נקי) ובכלל לא ראיתי שמישהו נכנס לבור הזה, אבל המחיר סביר והאנשים מועילים.

קליט

New member
באבוב בבני ברק ?

אז תלמד שקודם מתקלחים זריז, אחר כך טובלים בעיניים סגורות ובאף סגור, ואחר כך מתרחצים . ותביא אתך נעלי בית מהבית . פורים שמח

בכיכר השבת

בפעם הראשונה רק החלפתי תחתונים וכ'ו והייתי מסריח בכיתה כל היום. בפעם השנייה התקלחתי אחרי ועדיין השער שלי לא היה נקי ומסודר כמו אחרי מקלחת בבית והמגבת הייתה ממש קטנה אפילו לא הצליחה להקיף לי את המותן
וגם היו כל מיני לכלוכים על פני המים ואנשים נדחפו יחד איתי לתוך הבור (סליחה, מה קשה לחכות שאני אצא ?) נשאר לי עוד פעם אחת ללכת למקווה בסיום 40 ימי שמירת הברית ואז אני מקווה שהטראומה תגיע לידי סיום

קליט

New member
תכיר מקוואות, וזמנים שקטים שמתאים לבקר בהם

ואז המקוה תהיה חויה בשבילך ומקום להתרעננות וטהרה . גם בבריכה לא הכי נקי . . קח כמה מקואות בירושלים, מקואות שנקיים באופן סביר עד סביר מאוד ; ב`בתי אורנשטיין` ליד כיכר השבת, *מקוה סאטמאר ברחוב יונה - איפה שהבית הכנסת סאטמאר, *מקוה סקווער ברחוב בר גיורא - איפה שבית הכנסת סקווער, *מקוה צאנז ברחוב זית רענן, *מקוה טשכנוב ברחוב אבן האזל - ליד בית הכנסת טשכנוב, *מקוה סדיגורא ליד בית הכנסת סדיגורא ברחוב שמואל הנביא, *מקוה דושינסקי ליד בית הכנסת וישיבת דושינסקי ברחוב שמואל הנביא, *מקוה אמרי שפר בהר נוף ליד בית הכנסת אמרי שפר . אני לא מכיר את מקוה ז`ופניק ברחוב שטראוס, עשו שמה שיפוצים אז יתכן שהמצב שם טוב יותר . ויש עוד מקוואות . מקוה צאנז/טשכנוב/אמרי שפר/דושינסקי - פתוח (כמעט) כל היום . אשריך ! אתה צדיק וגיבור, תתפלל עלי ועל עם ישראל ולומדי התורה שינצלו מכל צר ואויב - אמן !

אני אף לא הצלחתי להריח את השיער שלי

חוץ מזה בשביל זה יש מיקלחות,אתה יכל להתקלח.רק תעשה טובה לפני שאתה ניכנס תתקלח,וכן אל תלך למקווה אשכנזי ,אחרי ר'ח אב,כי אז באמת גם מיקלחת לא תעזור

למעלה