"מקווה" - עוד דיעה

טאקילה~*

New member
כבר אמרתי לך...

חכי עד שמשוש יתקין לי אנטי וירוס.. אני לא פותחת דלת לתולעי וירוס בפוטנציה..חחחחחח

קסומה

New member
אבל................בדקתי בשבילך....

עשיתי מיון של וירוסים, אפילו נתתי למחשב שלי אנטיביוטיקה...חחחח אין, הוא בריא כמו שור....חחחח (חמסה חמסה טפו טפו)

טאקילה~*

New member
מותק לא מאמינה לך...

בטוח את זוממת להשבית לי תשימחה אני חייבת להיות בטכס הערב ראבק 3 אוסקרים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
ולהלן חוות דעתי המנומקת......

עיתון "הארץ" הינו עיתון לאנשים חושבים..... קוראיו נמנים על השיכבה הסוציואקונומית...היחסית גבוהה.... כתבותיו מתומצתות ועיניניות,העיתון נזהר מספקולציות ומשתדל לעמוד מאחרי מילותיו הכתובות.....מדור הספורט שלו לוקה בחוסך מסויים יחסית למתחריו... בעבר לא היו בו תמונות צבע...אך כיום הוא נפתח לקהל יותר רחב...ולכן נצרך להתאים עצמו לדרישות השוק..... מה??????????????????????שאלת על מקווה.....אופסססססס סליחה... אבל כשלחצתי על הקישור נפתח לי חלון "מנוי לעיתון הארץ"חחחחחחחח אז הבעתי דעתי..... עימך הסליחה....אני חייב להיכנס לצלילה עמוקה .....חחחחחחחח

קסומה

New member
צלילה

תצלול היא אמרה לו תצלול השנורקל מוכן הבלנית מאחור תצלול כל עוד אתה יכול אתה לא בנוי לשעור מחול.......

קסומי

מצטערת אבל רק עכשיו התפנתי לקרוא את הכתבה, אכן כתבה מרתקת ונהנתי לקרוא אותה עד סופה. תני לבעלך לקרוא אותה גם, אולי הוא יבין שאת לא העוף המוזר היחידי.... שיהיה בהצלחה

הכל טופ שם......רק חבל שאי ...

אפשר לשים קצף לאמבט.....סתם ככה בשביל הריח והעונג. ומי שלא יודעת לצלול זה קצת בעיה ... ומי שיודעת לצלול אבל עשתה "פן" לפני כן - חאראם... למה זה עולה כסף ??????? (צריך לתרום).

nightroll

New member
גם אני רוצה לקרוא

גם אני מקבלת את ההודעה של עיתון הארץ שכדי לקרוא את זה אני צריכה מנוי. אולי אפשר לתמצת את הכתבה לטובת אלו מאיתנו שלא יכולים לקרוא?

למעלה