מקוה שתוכלו לעזור

yegermeister

New member
מקוה שתוכלו לעזור

אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא- תפנו אותי הלאה... אני אמא ל-3. הגדולה בגן, השניה בת שנה וחצי וכעת נולד לנו בן. השאלה נוגעת לבת השניה שלנו. כרגע היא נמצאת אצל מטפלת 3 ימים בשבוע. המעון בישוב שלנו מתחת לכל ביקורת, אז היא נמצאת אצל מישהי פה בישוב, עם עוד ילד אחד קצת יותר קטן ממנה. אני מנסה למצוא איזו נוסחה לימים שהיא נמצאת איתי- לבנות איזה סדר יום, למצוא מקום שיוכל לתת לי רעיונות מה לעשות איתה- איך להעשיר אותה, להפעיל אותה, כדי שהימים שהיא איתי בבית לא יהיו ימים של "סתם"- בין הכביסות, הבישולים, ההנקות וכל השאר. גלשתי קצת באתרים של חינוך ביתי אבל לא מצאתי שם התייחסות לגיל כזה קטן (שנה וחצי). אולי אתם תוכלו לעזור? בתודה מראש, יעל

בשמחה:)

צבעי ידים, שיר אצבעות, סיפורים, בצק,לצייר, השחלות,גינה, לשלב בפעילות בבית כמו עזרה בתליית כביסה (שתיתן לך אטבים), לאפות ולבשל ביחד.

rama1

New member
כגננת וכאמא לילדה באותו הגיל

מצטפת להמלצה של קודמתי אפשר צבעי ידיים, בועות סבון, משחקי מים (לא בימים גשומים), דופלו (לגו גדול), להדביק מדבקות, סקוטש"ים, משחק חופשי של בובות ועגלות, אפשר להלביש לבובה, לתת לקטנה מסרק שתסרק אותה, לקלוע לבובה צמות וכו'.. יש גם משחקי השחלות למינהם, פאזלים מעץ של צורות וצבעים (תמיד אפשר לחשוף אותם - מעולם לא מוקדם מדי) לשבת ביחד ולקרא ספרים - מאוד מעשיר את אוצר המילים אם את אופה עוגיות, אפשר לתת לה לשחק בבצק, ואולי לעשות איתה צורות (להושיב אותה לידך על השיש) ובדרך גם לתת לה לכרסם כמה.. יש עוד אלפי רעיונות, אשמח לעזור אם תרצי בהצלחה

yegermeister

New member
מקוה שזה הפורום הנכון... ../images/Emo13.gif

אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא- תפנו אותי הלאה... אני אמא ל-3. הגדולה בגן, השניה בת שנה וחצי וכעת נולד לנו בן. השאלה נוגעת לבת השניה שלנו. כרגע היא נמצאת אצל מטפלת 3 ימים בשבוע. המעון בישוב שלנו מתחת לכל ביקורת, אז היא נמצאת אצל מישהי פה בישוב, עם עוד ילד אחד קצת יותר קטן ממנה. אני מנסה למצוא איזו נוסחה לימים שהיא נמצאת איתי- לבנות איזה סדר יום, למצוא מקום שיוכל לתת לי רעיונות מה לעשות איתה- איך להעשיר אותה, להפעיל אותה, כדי שהימים שהיא איתי בבית לא יהיו ימים של "סתם"- בין הכביסות, הבישולים, ההנקות וכל השאר. גלשתי קצת באתרים של חינוך ביתי אבל לא מצאתי שם התייחסות לגיל כזה קטן (שנה וחצי). אולי אתם תוכלו לעזור? בתודה מראש, יעל

בוליפלג

New member
את במקום הנכון וגם ענינו לך..הביטי קצת למטה..

אין צורך לפתוח הודעה פעמיים
בכל מקרה, אני משרשרת אותך לשאלתך הראשונה... ברוכה הבאה ל
החמים והעשיר

למעלה