מקוה שזה המקום...

מקוה שזה המקום...

היי...ני חדשה פה. יותר בצ`ט. אבל רציתי לשאול בתור בת ללא אם..אבא כעת מתחתן בשנית עם בחירת ליבו... איך עלי לנהוג בבית?? לתת לה להחליט או שאני אחליט??

היי עדן..

ברוכה הבאה... קצת קשה לי לענות לך מכוון שאני לא מכירה כלל את הרקע שלך.. מה היחסים שלך עם אביך? עם אישתו לעתיד? אולי אם תספרי קצת על עצמך נוכל להביע את דעתנו.. מה שאני יכולה לומר לך זה שגם אבי התחתן בשנית, ואני מכירה כמה בנות שהיו באותו מצב, וזה ממש כל מקרה לגופו.. בכל מקרה, את מוזמנת לספר מה שמתאים לך, ולהצטרף לפורום..

מעט רקע...

אז ככה...`הינו` בבית 7 נפשות..כיום לאחר פטירת אימי ואחותי נותרנו 5. המצב בבית רגיש ומתוח מאד....! במשך השנה האחרונה אני היתי האמא בבית וכעת נכנסת אמא חדשה שכן חשוב לי שאחי הקטנים יקבלו אותה כאם לכל דבר! היחסים שלי עם אבא מתוחים וקרירים.תודה מראש על התגובות! עדןן.

הי עדןןן ...

ברוכה הבאה אלינו. צר לי לשמוע מה שעבר עליך. אני מאמינה שאבדת גם אם וגם אחות, ושעכשיו המצב בבית הולך להשתנות לגמרי, וגם זה אובדן. אני לא יודעת בת כמה את, ולכן מה אופי הקשרים בבית. אבל אני חושבת שככלל הרעיון הוא תמיד ללכת על פתרונות של WIN WIN - כלומר - מה שטוב לשני הצדדים. לא תמיד זה ברור וידוע - וזה מחיב בירור של כל אחד עם עצמו, ואפשר גם ביחד. בכל מקרה, מלחמה בד"כ לא מביאה יותר מידי טוב [...] אבל חשוב גם שלא תרגישי מקופחת. יש מישהו בוגר ואוייקטיבי בסביבתך שמכיר אותך ואת המשפחה ושאת יכולה להתייעץ איתו? בכל מקרה, את מוזמנת להמשיך ולהתייעץ גם כאן. ראיתי שמאיה כתבה לך יופי של דברים.

ייעוץ..

האמת שיש לי עם מי להתיעץ אבל היועצת שלי לטובת האבא...אז ככה שזה לא כזה עוזר..

maaiaa

New member
עדן מתוקה, (ולשאר בנות הפורום...)

עדן מתוקה, ולשאר בנות הפורום, (השינוי בגישה שלי.. וכמה עידכונים) אני עוברת בימים האלה בדיוק את אותו מצב. לפני כמה ימים נכנסתי לפורום ואפילו הוספתי תגובה כזו. אבא שלי מתחתן בשנית, וגם אני בתור ה"בת הבוגרת" קיבלתי את המקום של האימא. אני מוותרת על המקום הזה בשבילה. היא לעולם לא תהיה אימא שלי. היא לעולם לא תהיה האימא של האחים שלי. אבל היום, אחרי שיחות ארוכות, ונסיונות לפער, אולי היא תהיה סוג של ידידה. (אני מאחלת לעצמי ולכל המשפחה... וכד"א, מי שקרא את ההודעות הקודמות שלי בטח יתפלא על השינוי בגישה...) בתור ילדה את לא יכולה להחליט בבית, ההחלטות נוגעות להורים, גם אני לא יודעת בת כמה את, אז זה קצת בעייתי. בכל מקרה, אל תוותרי על מקומך בתור הילדה הגדולה, ואל תוותרי על הקשר שלך עם אבא, תשתדלי לשמור עליו למרות הכול. אני מאבדת מרגע לרגע את הקשר שלי עם אבא שלי ואני מצטערת על זה כ"כ..!! את כותבת שחשוב לך שאחיך יקבלו אותה כאם לכל דבר. אני לא יודעת בני כמה הם, אבל לך, לפי מה שאני מבינה, היא לעולם לא תהיה אימא. אף אחד לא מחליף את החלל העצום שאימא משאירה. ואת נשמעת לי בוגרת מכדי לפנות לאישה אחרת בתואר "אימא". אם חשוב לך שאחיך יקבלו אותה כאם את חייבת לפנות לה את מקום האם, לתת לה לנהוג כמו שאימא נוהגת בבית. לעזור לה לבנות איתם קשר חזק. אני מאמינה שבסופו של דבר הדברים יסתדרו... וגם אם לא, יש לך כאן אוזן קשבת... :) מקווה שעזרתי במשהו...

hartuvim

New member
את גדולה מאיה! גדולה!

אני מעריצה אותך ומקווה שאבא וגם החברה שלך ידוע להעריך את המאמץ שאת עושה. וגם- אני מאלה שמאמינים שמעשים טובים וכוונות טובות חוזרים אליך אחר כך. נשיקות, שירה.

וואוו, מאיו'ש../images/Emo70.gif

איזה שינוי בגישה! כל הכבוד. מעניין אותי איך ומה גרם לשינוי. גאה בך, זה מאוד בוגר. וגם אם קצת קשה עכשיו כי השכל גבר על הרגש אולי, אני מאמינה שלטווח רחוק זה יהיה טוב. נשיקות!

למעלה