מקודם ב24

FunkyGiraffe

New member
מקודם ב24

היה ש.ח. של "הבמה המרכזית" והתחיל השיר המרוקאי הכי טוב בכל הזמנים חיים אוליאל עם משה אסרף, ניר מנצור, הגיטריסט של נקמת הטרקטור ועוד הרבה כשרונות בשיר מרוקאי שהוא מזרחי-כאסח כזה, "לה איזיד דקטר" פיצוץ לגמרי עוד שנייה היתי מתחיל לרקוד בסלון למה הדגים לא מארחים את אוליאל יותר? בעסה

RunNGun

New member
אני רחוק מלהיות פריק של הדגנחש

ובכ"ז, נכון שהבית של פישי בביצוע ל"תני לו ללכת" כל כך אבל כל כך לא ברמה של שאנן? ברצינות!

super music1

New member
ראיתי

כתוב שיהיה היום ב8 ורבע את קוטנר בכפר והדג היו ראשונים שנה שעברה בכפר המוסיקה ישמצב שזה השידור שלהם?

super music1

New member
כנ"ל

אבל זה נופל על השיר שלנו
לונורא יש שידור חוזר.......(של השיר שלנו אני מתכוונת)

FunkyGiraffe

New member
כן, גם אני אפספס את השיר שלנו

20:15, קוטנר בכפר תודה שהארת את תשומת ליבי תהיה הופעה עם ליאורה של "חליפות" וראיון עם הדגים ושלום

super music1

New member
ראיתי חלק מזה שנה שעברה

אבל אז הם לא ממש עניינו אותי עכשיו כן:) ד"א השיר שלנו שמת לב שמתחילים להזכיר שם את הדג הרבה בזמן האחרון????

FunkyGiraffe

New member
"הדג ניחש? לא, זה דג נחש!"

היה גם את שירת הסטיקר בעיבוד האקורדיון ואת הדיבור של נפתלי עם דנה על "נחמן מאומן" חחח

super music1

New member
חחחחחחחחחחחחחח

נכון אבל הכי הרג אותי הביצוע לשירת הסטיקר "אבל אני לא יכולה לשיר אבא תרחם כי אני עוד בלבלוע לוע!!!!"

super music1

New member
חחח היו מזכירים אותם גם בעונה

הראשונה אני זוכרת שפעם נעמי אמרה לנועה "אני אשתוק כמו דג, אני אשתק כמו נחש, אני אשתוק כמו הדג נחש" או משהו כזה בערך......

idanri

New member
חחחח זה היה פרק מצחיקקק

הוא היה שלשום אם אני לא טועה שהיא אמרה הדג ניחש. הרבה פעמים הזכירו את הדג בתוכנית.

למעלה