מקודדים

wizard of oz

New member
מקודדים

לכל מי שיודע . הורדתי סרט שנקרא -musketeer.rt.avi ואני לא יכול לראות אותו ,אבל יכול לשמוע אותו, אני יודע שזה עניין של מקודד אבל איך אני מוצא אותו? מקווה שמישהוא יודע . תודה . שי.

liranon

New member
תוריד מכאן

תוריד את מקודד ה-DIVX מהאתר המצורף והבעיה תפתר. תודיע אם זה הסתדר

wizard of oz

New member
המקודדים הארורים....

מצטער אבל הבעיה עדיין קיימת. (יש לי את המקודד הזה) האים יש media player שעובד עם כל סוגי הפורמטים ? לי יש אחד שנקרא "jet audio" והוא תומך ברוב סוגי הפורמטים,ומשום מה אני לא יכול לראות רק לשמוע.(ברגע שאני מפעיל את המדיה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת - cannot find vids:MP43 decompressor ). ואין לי שום מושג מהיכן למצוא את הפתרון לבעיית המקודד הזה. תודה . שי

amni

New member
תוריד DIVX3

או ליתר דיוק .DIVX3.11ALPHA מהאתר WWW.DOOM9.ORG DIVX4 טוען שהוא מנגן את DIVX3 אך זה לא תמיד נכון.

wizard of oz

New member
האים ימצא פיתרון?

מצטער הורדתי את המקודד הזה ועדיין אני לא יכול לראות.

liranon

New member
אז....

יכול להיות שהבעיה היא בקובץ עצמו. ניסית להפעיל אותו עם פלייר אחר? המדייה פלייר שלך מעודכן?

amni

New member
לא זאת הבעיה

לפי הודעת השגיאה, המפענח MP43.DLL המשופץ לא הותקן היטב, כי בהודעת השגיאה נאמר שהנגן לא מצא אותו. לכן גם כל נגן אחר לא ימצא אותו.

amni

New member
יתכן שלא התקנת היטב את DIVX3

תנסה להתקין אותה מחדש. כלומר תסיר מהמחשה _כל_ קודק שמאזכר את המילה קודק, אבל _הכל_. לאחר מכן התקן קובץ התקנת DIVX3.11ALPHA אותו תוריד מ- WWW.DOOM9.ORG (DOOM9 הוא בחור דייקן ותוכל לסמוך על מה שאתה מוריד ממנו). תקפיד על ההתקנה ותלך בדיוק אחר ההוראות. לפי זכרוני ההתקנה ה"מקורית" של DIVX3.11ALPHA הייתה תהליך דו שלבי (בשלב השני הוא אומר משהו כמו "ועכשיו בשימוש הראשון תעשה כך וכך ..."). אם כל זאת לא יעזור תוכל לשאול בפורומים של DOOM9 או של WWW.DIVX.COM שם נמצאים ה"מומחים" הגדולים בנושא. מלבד DIVX3 ו DIVX4 ה"ידועים" יש 2 ווריאציות נוספות ידועות של DIVX (לא מוצלחות): האחת נקראת SMR והשניה ANGELPOTION הן עלולות להפריע לך, לכן מוטב שללא תתקין אותן. מלבד זאת, בגירסאות הראשונות של DIVX 4 הוא דחק את DIVX3 גם כאשר אמרן בהתקנה לא חעשות כך, יתכן ובינתיים זה תוקן.

קוברה@

New member
תנסה לנגן

את הקובץ בתוכנה שנקראת THE PLAYA...שבאה ביחד עם ה DIVX 4 שאתו אתה יכול להוריד מהאתר שרשמו למעלה ...אם זה עדיין לא עובד כנראה שהבעיה היא בקובץ עצמו... ב DIVX אתה חייב שהקובץ יהיה שלם ובלי פגמים שיכולים לקרות כשאתה מוריד אותו מהאינטרנט

amni

New member
תיקון בניסוח

מצטער על שגיאות הכתיב שהשתרבבו. במיוחד על ההנחיות לגבי התקנה מחדש, הכוונה הייתה: תסיר מהמחשב _כל_ קטדק שמאזכר את המילה DIVX או SMR או ANGEL POTION רק לאחר הנקיון תתקין מחדש את DIVX3.11ALPHA

esti_prikit

New member
חברה, מהשאלות והתשובות

אני כמעט משוכנעת שהקובץ שהוא הוריד פשוט דפוק, זה קורה הרבה עם קבצים כל כך גדולים של סרטים לדעתי אין הבדל גם בין ה PLAYA לבין ה MEDIA PLAYER אני אפילו מעדיפה את האחרון הבדיקה הכי טובה זה להוריד איזה קובץ קטן בפורמט AVI.DIVX מקזה ודומיהן אם עובד אז הדרייברים שלו בסדר והסרט דפוק

wizard of oz

New member
בעניין ה-smr

אני אנסה את האפשרות הזו (למרות שהמלצתך עליה לא הייתה כל כך טובה )כי לאחר חיפוש ושאלת הuser שמשתמש (?) בקובץ הזה ,ה smr הופיע שם אני מאוד מקווה שזה מה שיעזור .אך היכן אפשר למצוא אותו ?. (אני לא חושב שהקובץ הזה דפוק כי יש userim שרואים אותו . תודה שי

wizard of oz

New member
ועוד משהוא .........

האים יש codec שנקרא mp 43 ? ,ואים כן היכן ניתן להוריד אותו?

amni

New member
WWW.DIVX-DIGEST.COM

שם יש מאגר תוכנות גדול. MP43.DLL המקורי הוא של מייקרוסופט, אבל מנגן רק סרטים בפורמט ASF (אלא אם הוא הוריד בינתיים את המיגבלה). כל הווריאציות של DIVX3 הם שיפוצים של MP43.DLL המקורי.

wizard of oz

New member
smr

הבעייה נפתרה סוף סוף חבר´ה מקור הבעיה היה טמון במקודד smr . באמת תודה רבה לכל מי שטרח על עזרתו (זאת הדרך הכי טובה למצוא פיתרונות ) מקווה שאצרך את עזרכם שוב . ושוב תודה שי

למעלה