מקובל או לא מקובל?

מקובל או לא מקובל?

היי, אני לא חלק מהפורום הזה אבל קרה לי משהו מוזר וחשבתי לשאול חבר'ה פה. הייתי במסעדה, ובסוף האוכל כשקמתי לצאת המלצר החליק לי פתק וכתב עליו שאם אני בקטע של בנים אז הוא יישמח לשמוע.. לדעתי, זה לא לעניין בכלל. מסעדה זה מקום ציבורי, והוא בתור אחד שנותן שירות ממש לא אמור לנסות ליצור קשרים אינטימיים ובטח ובטח לא קשרים "שאינם מקובלים". כלומר, אם הייתי בחורה אז אולי הייתי מבין, אבל כשזה להיפך זה נראה לי מאוד לא לעניין. עכשיו אני אמור לחשוב פעמיים לפני שאני חוזר לשם? הוא לא חשב על אי הנעימות שזה יכול לגרום? מה אתם חושבים? האם זה נורמלי לעשות דבר שכזה?

דעתי

תראה, אם זה היה קורה לי, אני דווקא הייתי מוחמא וחושב שזה ממש חמוד מצידו... מבחינתך אתה קיבלת את זה כמשהו בלתי הולם.... לא יודע, לפי דעתי הוא שמר על זה גם בדיסקרטיות וגם עשה את זה רק כשיצאתם מהמסעדה כבר, ככה שהוא גם דאג לא להביך אותך ליד חברים וגם לא להפריע לערב שלך אלא רק בסופו כשאתם כבר יוצאים. לפי דעתי הוא לא עשה משהו לא בסדר, אלא פשוט רצה לבדוק אם יש מצב שתצאו כי מצאת חן בעיניו. לפי דעתי (ואתה רשאי בהחלט לא לקבל אותה), הוא התנהג בסדר גמור. מה גם שאתה עוד אומר שאם היית בחורה אז אולי היית מבין, אבל בגלל שאתה בן אז אתה לא מבין... זה נשמע לי כמו מוסר כפול... מה ההבדל? זה לא שהוא "הוציא אותך מהארון" או משהו בפני החברים שלך, כי הוא עשה את זה הכי בדיסקרטיות... בכל אופן, לי נראה שהוא לא עשה שום דבר לא טוב...

...

מוחות גדולים חושבים באופן דומה

חבר מהודעתך פרט חשוב

מי אתה? הומו? סטרייט? בי? כדי שנוכל להגיב בהתאם נצטרך לדעת על זה. לדעתי, הוא נהג באותו חוסר טאקט שהיה מפגין גם כלפי בחורה, כלומר אתה בעצמך אומר שאם היית בחורה היית מבין, אני הפסקתי להבין אותך מכאן... אתה אומר שאם היית בחורה ,היית מבין . למה? כי אם היית מלצר והייתה בחורה מושכת זה נכון להשאיר לה פתק? מה שאני מנסה להגיד , זה שני דברים הפוכים: 1. הוא לא נהג בטאקט הדרוש מבחינה מקצועית כנותן שירות, זה יכול וככל הנראה גם הצליח, לגרום לאי נוחות אצל מקבל הפתק, וכעת באמת שלא חשוב המין שלו. יש מקומות היכרות ושם הכתובת. אתה יכול לחזור לשם, ואם תהיה הצעה נוספת תדחה אותה באסרטיביות. בכל אופן אין סיבה שלא תחזור לשם 2. הוא ניסה, ייתכן שנגע בנקודה רגישה אצלך לבנים ואתה עוד לא סגור על עצמך ולכן נפגעת מתגובתו, אם אתה סטרייט יכולת בבטחון לומר שאתה לא בקטע (הוא לא כפה עצמו עליך רק ניסה לברר את השטח ונתן בידך את המושכות). אם אתה מתלבט, אתה צודק הוא לחץ על נקודה מאיימת אצלך, ואם אתה הומו אני חושב שהבחירה בידך אם לקפוץ על המציאה או לא... בכל אופן הבחירה בידך אין מקובל או לא, מסירת הפתק אולי לא הייתה מלווה בטאקט המתאים אבל הוא לא שאל אותך באופן ישיר והבחירה בידך מה לעשות עם זה.

משהו קטן

קצת היה לי קשה לומר לו שאני לא בקטע אחרי שיצאתי מהמסעדה. אני לא אחזור פנימה ואתחיל לדון איתו בנושא. ולגבי מה שאמרתי עם הבחורה, התכוונתי שקשר בין גבר לאישה הוא נורמלי ומקובל ובאמת אין שום סיבה להיפגע כי זה טבעי שגבר מחפש לעצמו אישה. אבל כשמדובר על גבר שמחפש גבר הגברים טיפה שונים. זה עדיין לא רגיל כמו גבר-אישה ולכן לדעתי הצעות שכאלה לא מציעים אלא אם כן אתה בטוח שמי שאתה מדבר איתו - אכן בקטע כי אם לא, יש פה פן של פגיעה אישית. יותר ברור?

orrr18

New member
ממש לא יותר ברור...../images/Emo46.gif

*ואני אישית מציע לך לברוח לפני שרותם יראה את זה...
* אתה נכנס לפורום של הומואים, כותב שנחרדת לגלות שמלצר העיז לשלוח לך פתק שאם אתה בקטע הוא ישמח, ולקינוח אתה עוד מוסיף שקשר בין גבר לאישה זה טבעי ונורמלי, ואם היית בחורה זה לא היה מפריע לך, אבל בגלל שהוא גבר ואתה גבר זה לא בסדר שהוא עשה את זה... אני לא יודע אם זה באמת קרה לך או לא, אבל הבעיה היא לא במלצר ששלח פתק, הבעיה היא בך... הבעיה היא שאתה הומופוב ומספיק לקרוא את ההודעה הזו שלך ("אם הייתי אישה אז בסדר"... "קשר בין גבר לאישה הוא טבעי ונורמלי"..) כדי להבין זאת. אם אתה היית מנסה להתחיל עם בחורה והיא הייתה לסבית, אז היא הייתה נעלבת ממך? חשה אי נעימות לחזור לשם? לא! כי לא אכפת לה... יחמיא לה שניסית אבל היא תדחה אותך בנימוס... אבל בגלל שאתה סובל מהומופוביה אתה עכשיו תרגיש חוסר נוחות לחזור למקום... בכל אופן, עצה ידידותית, אל תכנס לפורום של הומואים לפני שתטפל בהומופוביה או בבעיות הניסוח שלך במידה ולא התכוונת לזה כך...

אוי נו

ידעתי שזה ייתפרש ככה בסופו של דבר. יש לי חבר הומו, אז אין לי ממש בעיה עם זה כשזה נוגע לאחרים. אין צורך לחפש איפה אפשר להיעלב..

white star

New member
../images/Emo54.gifאומר האדם שנעלב מפתק../images/Emo129.gif

אז קיבלת פתק מגבר שהתחיל איתך, מה הביג פאקינג דיל?! אתה אוהב בנות, קבל את זה כמחמאה וזהו. אין צורך להיכנס לסרטים ומה הוא חשב שזה יעשה לך, סה"כ פתק. חשבתי שכל הקטע של הטרדות מיניות מצד הבנות הגיע לדרגת האבסורד, מסתבר שסטרייטים אפילו יותר כוסיות בעניין

אם יש לך חבר הומו

אז חבל מאוד שאתה עדיין חושב שקשר בין שני גברים הוא לא לגיטימי או ראוי.... לא יודע, ברגע שאמרת את זה- כבר ממש אין לי חשק להגיב לך על ההודעות.... הגזמת ממש, ואם כבר מדברים על חוסר טקט של מישהו אז זה שלך- לכתוב כזה דבר בפורום של הומואים. המלצר עשה הכל בסדר, לא היה חוסר טקט, התנהג בסדר גמור- אתה זה שמגזים ומתנהג לא בסדר. שלום.

"כמה מחברי הקרובים ביותר הם הומואים

מישהו, לא נזכיר את שמו, אמר משהו פעם על איזו קבוצה אתנית כלשהי. סלח לי, אבל בוא לא נתחבא מאחורי ה "יש לי חבר הומו". ההודעה שלך, אני מתנצל מראש, פשוט זועקת מהומופוביות.

s h a n t i 1 7

New member
היי

עזוב אותם למה אתה בכלל פנית אליהם.. אלה אנשים שהפכו את עצמם לסטיגמה של הומוהים ולא יותר מזה . במקום להיות האנשים ההומוהים הם נהיו ההומוהים האנשים(אם הבנת..) קיצור חבורה של מטומטמים.. מה שהיה עם המלצר אל תקח קשה.. לדעתי קבל את זה כמחמאה וזהו לא צריך להתעמק יותר מדי.. יוםטוב

wiseman19

New member
לפני שאת באה ופותחת פה את הפה

קחי קורס לתיקון שגיאות כתיב.

לא ממש לא ברור יותר

כי לדעתי, היית נעלב בדיוק אם מלצרית הייתה פונה אליך, הוא פגע באגו שלך, להגיד שאם היית בחורה לא היית נעלב, לא בטוח, כי אתה לא בחורה, אפשר לקחת את הדברים למחמאה או להיעלבות אתה בחרת לקחת את זה להילעבות ואני אחזור שוב ואומר שהכל בחיים הוא רצף של בחירות וז החלטה שלך מה לעשות עם זה. אני באופן אישי, נגד עירוב עבודה עם חיים פרטיים ואני מתנגד להצעות כאלו מצד נותן שירות לכל אחד מהמינים ולא משנה מה הנטייה המינית של מוסר ההצעה,אבל אני סתם יפאני...

פרבול

New member
לפי דעתי לגיטימי לעשות את זה..

ועצם זה שאתה אומר שאם היו עושים את זה לבחורה אז בסדר.. לא מסתדר לי אפילו.. אני במקומך הייתי מוחמא.. זה לא בקטנה זה דורש הרבה אומץ מצידו.:) וגם אם אתה לא מעוניין, המבוכה זה טבעי, אבל לא צריכה לעצור אותך מללכת למסעדה הזאת שוב - אז הוא מעוניין בך, אז אמרת לו לא.. זהו נגמר.. הוא לא נושך. הוא לא ישכר אותך ויסחוב אותך למרתף יינות של המסעדה...

../images/Emo88.gif../images/Emo12.gif אז אתה זוכר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חשבתי ששמתי מספיק אלכוהול

למעלה