"מקהלאדינו"

"מקהלאדינו"

שלום רב לכולם. מקהלת הלאדינו לב העיר עברה לניהול מלא שלי ושל עמותת ה"פסטילאדינו". שמה החדש יהיה "מקהלאדינו" - מקהלת הלאדינו של לב העיר. בכוונתי להפוך את המקהלה שתהה המקהלה הרשמית שליד הרשות ללאדינו. למקהלה זו תהיה תכנית אומנותית לכל השנה שתיתן ביטוי לתרבות הלאדינו על מרכיביה המיוחדים ( שירה , משחק ופיוט ). בימים אלו אנו עורכים אודישנים לקבלת חברים חדשים למקהלה. ימי הפעילות של המקהלה הם בימי רביעי בשעות הערב באולם לב עיר אשר בשכונת אהל משה בנחלאות. האודישנים יתקיימו בתאריכים 22 ליוני וב-29 ליוני.בשעה 19:00. אשמח לראות פנים חדשות וביחד נצעיד את התרבות לשיאים חדשים.

tsiporganeden

New member
חבל זה מאוד רחוק בשבילי, הייתי שמחה

להצטרף, שיהיה לכם בהצלחה.

terigo

New member
מוני יקירי שיהיה לך בהצלחה

אני מקווה שבהמשך נוכל כולנו להנות מעמלכם והעיקר שלא תשכנו במגדל של שן ותגיעו אל הפריפרייה, אל הישובים הקטנים, שגם חוגים קטנים יוכלו להנות משירתכם. עלה והצלח וחג שמח

may55

New member
../images/Emo50.gif "מקהלאדינו"

כל הכבוד על הפעילות המבורכת למען הלאדינו
מוני להולדת הבת

חבל שזה בירושלים מוני../images/Emo10.gif

יש בירושלים עוד מקהלת לאדינו בשם "פעמי הלאדינו" ע"ש יצחק לוי ואתמול- במסיבת סוף השנה למחזור ז' ללימודי הלאדינו ותרבותה ברשות הלאומית ללאדינו (שגם מוני ארמוזה נכח בה). שמענו את שירתה. זוהי מקהלה נהדרת שהופיעה בפנינו בהתנדבות בזכותה של רחל כהן, חברת המקהלה ותלמידה במחזור ז' של הרשות, המקהלה הפיקה כבר 2 תקליטורים עם שירים מוכרים וחדשים שאהבתי מאוד. יש התעוררות רבה במרכזים שונים בארץ לשימור והפצת הלאדינו, יש רצון עז לדוברי השפה לשמור על הגחלת לדורות הבאים - הלוואי!!!

angelici

New member
באמת חבל../images/Emo10.gif

אילו זה היה באזור המרכז הייתי שמחה להשתתף

רותי ב.

New member
../images/Emo50.gif עם המקהלה, ואולי

באמת תשקלו לעשות את הפעילות באיזור המרכז?? יש פה בפורום כמה וכמה אנשים שבהחלט ראויים להצטרף למקהלה, ורק המרחק מעיק משהו.

כלכבוד

האם עדיין מתפללים (בחסד ורחמים) בסגנון לאדינו או שמא החזנות שםן הסתערבה? שבת שלום

למעלה