מקדונלדס החדש

צימט

New member
מקדונלדס החדש

יש לא מעט פרסומות שאני מתבונן בהם פעם ועוד פעם ומנסה להבין איפה הזיק הגאוני שפיספסתי מסתתר, אני כבר כמה ימים מנסה ומחפש אותו אבל לשווא כנראה ואין כזה. אני ממש לא ציני ומבקש שתעזרו לי להבין למה התכוון המשורר ? חלק מהדרכים שלי ללמוד ולהתקדם זה להבין ופה אני ממש לא מבין כלום, מה היה כתוב בבריף למשל? מה אמר הלקוח בפעם הראשונה והשניה שראה את זה? איזה ערך מוסף זה מעניק למוצר? לאן נעלמה מהפכת הבריאות שכן אנשים כל כך צעירים עלו לגן עדן אז כנראה שהואכל לא הכי בריא....למה גיהנום ולמה גן עדן....למה ריבונו של עולם ללכת כל כך רחוק וללכת לאיבוד?
 

גת וייס

New member
אני מעדיפה את הקונספט הזה

על פני הקונספט הבלתי אמין בעליל של הבריאות. המבורגר זה סוג של חטא, אז במקום להסתיר את זה עדיף להתגאות בזה. נכון הגיעו רחוק. מהזה רחוק... עד לגיהינום. אבל עדיין לא הייתי מגדירה את זה "ללכת לאיבוד".
 

צימט

New member
התכוונתי רחוק מהמוצר

התרחקו מהמוצר ולא פתרו לדעתי בעיה שבגלל קמה הפרסומת הזאת - טיפול בקהל המבוגר שם יש יותר מודעות לבריאות מאשר אצל ילדים או אמהות מטומטומות שקונות את קונספט הבריאות.
 

pulse11

New member
דווקא הבריאות נעשה טוב לדעתי

על אף שקשה להאמין שג'אנק פוד זה בריא, עשו עבודה די משכנעת, עד כמה שניתן עם מסר שהוא בבסיסו שקר.
 
אוף איך נסחפתם...

לא מכירים את הבדיחה על הבחור שיש לו מיליון סיגרים משובחים אבל אין לו מצית? אז אותו דבר רק עם המבורגרים. הרי לאכול המבורגרים זה הדבר הכי מדהים בעולם ולכן שיש לך המבורגרים אבל בלי היכולת לאכול אותם זה גיהנום!!! בקיצור עוד אחת מפרסומות המוצר שלי כזה מדהים ש... אין חדש תחת הלוגו של ערוץ 2
 

TIC

New member
אני דווקא נזכרתי בבדיחה

על הנרקומן שעולה לגיהנום ורואה שכל הגיהנום הוא רק שדות על שדות שדות גראס, עד קו האופק. ניגש לראשון שהוא רואה ושואל אותו "זה גיהנום, זה?", ההוא עונה לו "כן." "אז מה הקאצ'?" "אין אש". TIC.
 

ק צ ר י ם

New member
אגב

אם הוא נרקומן גם אם היה אש זה היה מאוד מבאס. גראס לא מוריד את הדודה...
 

10יוסי10

New member
לא מסכים

עזבו אתכם הפעם מתובנות ובולשיט, אני חושב שיש פה סרט נחמד שלא לוקח את עצמו ברצינות. לפעמים זה מה שצריך.
 
למעלה