פשוט מדהים! כרגיל כל תמונה = גלויה!!! השאלה היחידה - מתי אני.... חג שמח דני BCR
P prigal New member 12/9/12 #18 פשוט מדהים! כרגיל כל תמונה = גלויה!!! השאלה היחידה - מתי אני.... חג שמח דני BCR
R ronpel New member 12/9/12 #19 פעמים בחודש בחו"ל בחופשת אופניים? אפשר לעשות איתך חילופי זוגות? תמונות כרגיל מדהימות.
I IlanShacham New member 15/9/12 #25 אני לא אוהב את הניסוח של השאלה אבל כן, אחד הרוכבים בקבוצה נפצע ופונה לבית החולים.
S Shraga160 New member 19/9/12 #26 לא היתה כוונה לפגוע בתור תושב ארעי בסקופיה ורוכב שטח נלהב הנמצא בקשר הדוק עם מנהל בית החולים המטפל, סיקרן לדעת פרטים על הקבוצה.
לא היתה כוונה לפגוע בתור תושב ארעי בסקופיה ורוכב שטח נלהב הנמצא בקשר הדוק עם מנהל בית החולים המטפל, סיקרן לדעת פרטים על הקבוצה.
S Shraga160 New member 20/9/12 #28 התמונות שלך אגב, המקומיים העובדים איתי שצפו בתמונותיך, לא מאמינים כי ארצם נראית כה יפה כפי שמופיעה בתמונותיך. כאחד שמטייל במדינה וביקר בכל המקומות שצילמת, אני מצדיע לאיכות הנפלאה של תמונותיך, 10!
התמונות שלך אגב, המקומיים העובדים איתי שצפו בתמונותיך, לא מאמינים כי ארצם נראית כה יפה כפי שמופיעה בתמונותיך. כאחד שמטייל במדינה וביקר בכל המקומות שצילמת, אני מצדיע לאיכות הנפלאה של תמונותיך, 10!