מה יש לך נגד "זינה"?!
למה תמיד שיש למישהו תלונה על המגוון הלא גדול של הערוץ מזכירים דווקא את "זינה"?! זו בסך הכל הפעם השנייה שהסדרה משודרת בערוץ. ונכון, היא משודרת שלוש פעמים ביום, אבל שמת לב באילו שעות? 08:50, 12:50 ו 15:20 הן לא בדיוק פריים-טיים. סדרות כמו "מקגיוור", "תיקים באפלה", ו"המגן" הן אמנם סדרות טובות (גם אני צפיתי בהן), אולי אפילו מעולות, אבל אי אפשר לצפות בהן יותר מפעם או פעמים מבלי להשתעמם מהסיבה שהסדרות הן די קוויות וממצות את עצמן מהר מאוד. כל הפרקים בהן הם כמעט אותו דבר ויש להם את אותו הדפוס. אני מבין שאת לא רואה "זינה" אז את בוודאי לא יודעת זאת, אבל כמעט כל פרק בסדרה הוא שונה, מורכב ביותר, ויכול להיות מושא לאינספור אינטרפרטציות שונות (מבט קטן בפורום הסדרה כאן ב"תפוז" יכול להוכיח זאת על הצד הטוב ביותר לדעתי). לכן, בתור צופה של הסדרה הזאת ושל הסדרות האחרות האחרות שציינתי למעלה, אני יכול להגיד לך שבניגוד אליהן, לא משנה כמה פעמים ישדרו את "זינה" ביום וכמה מתוכן יהיו שידורים חוזרים, זה עדיין לא יהיה מספיק בכדי לתפוס את כל מה שהסדרה מציגה ובטח ובטח שלא יהיה די בכך כדי שהיא תמאס. ועל-מנת למנוע את העלאת אותו הטיעון נושן גם לגבי "הרקולס", אני כבר אנצל הזדמנות זאת בכדי לציין את העובדה ש"הרקולס" היא חלק משלים ובילתי נפרד ל"זינה" שתורם להבנת מציאותה של הסדרה ולכן מה שכתבתי לגבי "זינה" תקף גם לגבי "הרקולס".