מקבצון TIC.
M MooHoo New member 25/3/07 #20 שוב התנצלותי על זה שאני לא נופל מהכסא, אבל מה כל כך מדהים במודעות האלה? הבנתי את הרעיון, אבל מהסתכלות על המודעות נראה כי ההתרשמות היחידה היא מהביצוע הגרפי, ולא מהרעיון הרגיל למדי.
שוב התנצלותי על זה שאני לא נופל מהכסא, אבל מה כל כך מדהים במודעות האלה? הבנתי את הרעיון, אבל מהסתכלות על המודעות נראה כי ההתרשמות היחידה היא מהביצוע הגרפי, ולא מהרעיון הרגיל למדי.
T TIC New member 26/3/07 #29 גם אם אותך היו מלהקים לפרינט עם כלב היית עושה כל מה שאפשר כדי שהכלב לא יגנוב את ההצגה. כל הדרכים כשרות. TIC.
גם אם אותך היו מלהקים לפרינט עם כלב היית עושה כל מה שאפשר כדי שהכלב לא יגנוב את ההצגה. כל הדרכים כשרות. TIC.
מ מירן פחמן New member 25/3/07 #14 TIC זה חמור מאוד מה שקורה פה יכול להיות שאתה לא עוקב אחרי הטור שלי ב-NRG?
T TIC New member 25/3/07 #15 יא ווא ראדי. איזו פאדיחה. יש לך אישור בלתי חוזר למחוק כל פרסומת שאני מעלה והעלת כבר בטור. איך אומרים? גרייט מיינדס קופי אלייק. TIC.
יא ווא ראדי. איזו פאדיחה. יש לך אישור בלתי חוזר למחוק כל פרסומת שאני מעלה והעלת כבר בטור. איך אומרים? גרייט מיינדס קופי אלייק. TIC.