מקבצון
E Eldad S New member 28/1/15 #2 הייתה לי שאלה, אבל היא נפתרה בשלב שעמדתי להעלות אותה. אם תהיה לי שאלה נוספת, אעלה אותה בהמשך.
E Eldad S New member 28/1/15 #3 איך נקרא באנגלית הכיסוי של הטלפון הנייד (יש כיסויים בכל מיני צבעים, כולל ציורים או תמונות וכו'). אני מכיר את המילה מצוין, אבל... בלקאאוט רגעי. סביר שאזכר בעוד כמה דקות, אבל רק למקרה שלא - אודה על עזרתכם.
איך נקרא באנגלית הכיסוי של הטלפון הנייד (יש כיסויים בכל מיני צבעים, כולל ציורים או תמונות וכו'). אני מכיר את המילה מצוין, אבל... בלקאאוט רגעי. סביר שאזכר בעוד כמה דקות, אבל רק למקרה שלא - אודה על עזרתכם.
E Eldad S New member 28/1/15 #4 האם זה נקרא פשוט iPhone cover, או שיש מילה "מקצועית" יותר (לכל הכיסויים האופנתיים שמוכרים בחנויות, או אפילו לכיסויים מיוחדים עם תמונות או נושאים שונים)?
האם זה נקרא פשוט iPhone cover, או שיש מילה "מקצועית" יותר (לכל הכיסויים האופנתיים שמוכרים בחנויות, או אפילו לכיסויים מיוחדים עם תמונות או נושאים שונים)?
trilliane Well-known member מנהל 28/1/15 #5 case / cover / skin / shell הכי פשוט: חפש באיביי (או בגוגל) את המוצר לפי מילה אחת, תמצא בכותרות ובתיאורים את כל השאר...
case / cover / skin / shell הכי פשוט: חפש באיביי (או בגוגל) את המוצר לפי מילה אחת, תמצא בכותרות ובתיאורים את כל השאר...
E Eldad S New member 28/1/15 #6 חן חן! המושג שנעלם מזכרוני היה skin. אני מעריך שזה מאוד נפוץ, בעניין ציורים או תמונות מיוחדות שאפשר "להלביש" על הנייד. נכון?
חן חן! המושג שנעלם מזכרוני היה skin. אני מעריך שזה מאוד נפוץ, בעניין ציורים או תמונות מיוחדות שאפשר "להלביש" על הנייד. נכון?
trilliane Well-known member מנהל 28/1/15 #7 אני חושבת שזה דווקא לא המילה הראשית, אבל זה דימוי מקובל בעיקר אם הוא דק או מחליף את הפאנלים של המכשיר, כמדומני.
אני חושבת שזה דווקא לא המילה הראשית, אבל זה דימוי מקובל בעיקר אם הוא דק או מחליף את הפאנלים של המכשיר, כמדומני.