מקבץ

פינליש

New member
אני כל כך כועסת !!!!!! אוףףףף!!!!!

סליחה על העוף ברוטב טופיק אבל אני חייבת להקיא את זה מהמערכת. כל שבוע ביום חמישי אני עוברת בקופת חולים טיפול מאוד חשוב לבריאות שלי. זה מחזור של כמה טיפולים שאמורים לשפר את חיי פלאים. יצאתי היום מהקופת חולים שנמצאת ליד הסינמטק. היה טיפול מוצלח היום ועברתי ליד הסינמטק בקומפלקס המסעדות איפה שאוליבר ואילנס למי שמכיר. נכנסתי לאוליבר קניתי לי כריך לארוחת בוקר והמשכתי לכיוון העבודה. בין אוליבר לאילנס יש איזו מזללה לא יודעת מה הם מוכרים. לא ראיתי את השם. בקיצור, הריצפה היתה רטובה והיות והיא משיש לא ראיתי שככה המצב. מולי הלך קצין חסון ויפה עיניים ולרגליו דפקתי נפילה של החיים. מלבד העובדה שדפקתי את הברך והיא כחולה ונפוחה מתחתי את השריר מאחורי הרגל ועיקמתי את הקרסול. מהכאבים והפאדיחה קמתי במהירות והתחלתי להסתלק מהמקום. מלצר מאילנס שאל אם נפלתי כי היה רטוב ואני בעיניים מלאות דמעות אמרתי לו "דהההה לך לראות". והוא ניגש למקום להגיד לבחור שניקה את הריצפה ליבש את המקום שלא יקרה שוב כזה דבר מה ששימח אותי כי לא רציתי שזה יקרה לעוד מישהו. שבוע הבא אני אלך להודות לבחורצ'יק המקסים מאילנס שאם הייתי מחכה עוד שניה וחצי להודות לו הוא היה רואה איך התחלתי לבכות.... כל כך כואב לי ומכעיסססססס!!!! ואל תתחילו בבקשה עם ה"תכנסי בהם, בית משפט וכאלה". במקרים כאלה אני אומרת תודה לאלוהים שזה נגמר ככה. אז עכשיו אני יושבת בעבודה, מצוברחת, כואב לי ברמות שגורמות לי להוציא איזה דימעה מידי פעם. לפחות יש לי את הכריך של אוליבר שתמיד עושה לי שמח. תודה על ההקשבה.

../images/Emo32.gif יורד גשם ../images/Emo99.gif

סוף סוף חורף- מים רוח תה חם ואוכל ללבוש בגדים שמכסים את תוצר הלוואי של השתלטות הקיבה עלי...
אחלה פתיחה לסוף שבוע

גידי42

New member
האם ידעתם שיום רביעי האחרון

צוין ברחבי העולם כ "יום הקשיש"? אני עדיין נח משפע האירועים והחוויות שעברו עלי. גולת הכותרת היתה זכייתי בפרס הראשון במשחק הבינגו... קטטר בחינם למשך שנה...

Amoureuse

New member
../images/Emo32.gif התקנאתי באמא של

ועכשיו גם לי יש את תבנית הפלאים המהממת... (ויחד איתה את חצי חנות פורשף
). מזל שיש עכשיו סופשבוע ממש ארוך, כבר התחלתי בטסטים עליה.

Lear22

New member
אפשר להגיד רק דבר אחד ../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif

תרגישי טוב!!!

לנטוש

New member
יורה אמיתי!!!

אבל מחר מתחיל שרב ואנחנו בדיוק יורדים לאילת, רק של יהיה חם מדי
.

בסוף אני אקבל תמלוגים מהבעלים../images/Emo6.gif

על שאני שולחת אתכן למטבח
. רק לפני כמה דקות עשיתי פאדיחה איומה
שנהנה מהצלחות ודברים טעימים שאנחנו יצרנו- זה הכי טעים! (לאם נעלם האייקון של כוס החלב? דווקא מתאים עכשיו- חלב...דבש...)

Amoureuse

New member
ברגע שיהיה משהו ראוי, תהיה תמונה

את התבנית עצמה כבר ראינו כמה פעמים פה, כמובן. אצלי הבישול בא במתקפות, היום הכנתי (בתור "תרגיל בבישול") גלידת וניל קלאסית מהספר של אהרוני, ואף שהקרם התפרק בחימום ונראה ראוי לפח, בסוף זה ניצל ויצא טעים מאד. אבל גלידה, מה יש לצלם? (וזה היה סתם רגע של "שוויץ" כי הייתי נורא גאה בעצמי בהצלה המפתיעה).

Amoureuse

New member
דנתי היום בנושא עם חברה בשלנית

והיא טענה שבתבנית כזו אופים עוגות בעיקר בשביל היופי, לאו דווקא העוגות הכי טעימות - כי צריך משהו בחוש, פשוט, לא שכבות ולא פירות ומילויים וכו'. אבל בכל זאת אני אזמין אותך לביסים, שתשפטי לבד
(אחרי הפשלה היום לא היה לי חשק לעוד בישולים אז עדיין אין עוגה, זה הכל דיון תיאורטי
).

../images/Emo32.gif דא!

אבל כמו שאת לא אופה כל הזמן באותה תבנית מרובעת או עגולה, ככה זו לא הופכת להיות תבנית מרכזית. כמו שלא תאפי בראוניז בתבנית עגולה- ככה לזו יש את המטרות שלה. מחר אני מתכננת עוגת שוקולד שחיתותית עם שכבות קרם ועניינים ואין מצב שאני מכינה אותה "אצל שושנה"
גם לי לא תמיד מצליח
. יש ימים כאלה ובראש השנה הלכה לי עוגת פרג מושקעת
. צריך להמשיך הלאה
ולנסות. אגב, לפעמים עוגה בחושה פשוטה עם קפה טוב או תה חם שווה יותר מכל... אם תרצי כמה עוגות בחושות שעשו חיל- תודיעי לי.

liti

New member
ראיתם את "על השולחן" החדש?

יש שם מתכון לעוגת וניל עם פסי קינמון ואגוזי לוז, והעוגה מצולמת בתבנית עגולה מהממת שלדבריהם אין להשיג אותה בארץ! (איזה לא יפה מצידם לגרום לקוראים לכזו עוגמת נפש!) נראה לי שאני אקפוץ בקרוב לפור שף לקנות את התבנית של אמורז, אבל תאמינו לי שזו פשרה לעומת התבנית המדהימה שהייתה בעיתון (אמא של, אולי המהמם ישקול ייבוא קונטיינרים של תבניות מניו יורק?).

meravbr

New member
היא אכן מדהימה!

גם אמא שלי שמה עליה עין כשעיינה במגזין אצלי... ודרך אגב גם אני עשיתי איתה עוגת דבש (מהתבנית מ 4CHEF) בערב החג

liti

New member
גם העוגה מעולה,

אפיתי אותה אתמול. היא אידיאלית לאירוח עם כדור גלידת וניל (רצוי צהובה) ליד.

למעלה