M meravbr New member 14/9/03 #21 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ק קייס New member 14/9/03 #16 מפגש בהמשך להודעתך אולי כדאי לקיים מפגש בפארק כלשהו שבו כל אחד יביא משהו שהוא הכין? הרעיון מאוד מתאים לתוכנית הכלכלית החדשה לא?
מפגש בהמשך להודעתך אולי כדאי לקיים מפגש בפארק כלשהו שבו כל אחד יביא משהו שהוא הכין? הרעיון מאוד מתאים לתוכנית הכלכלית החדשה לא?
M meravbr New member 14/9/03 #17 נשמע רעיון לא רע בכלל... ליטי, אולי תתניעי לכיוון החגים? מה דעתך? אני עוד בכיוון של סנגריה
א אמא של פיונה New member 15/9/03 #39 ../images/Emo45.gifונחשו מה אני מביאה...?../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif
L liti New member 14/9/03 #23 בהחלט אפשרי ../images/Emo13.gif זה יכול להיות במקום ציבורי דוגמת הסחנה, שהיא יחסית באמצע הדרך עבור כולם. אם יש הצעות נוספות לפארקים אז תעלו אותם בכיף!
בהחלט אפשרי ../images/Emo13.gif זה יכול להיות במקום ציבורי דוגמת הסחנה, שהיא יחסית באמצע הדרך עבור כולם. אם יש הצעות נוספות לפארקים אז תעלו אותם בכיף!
פ פינליש New member 14/9/03 #24 ואואווו ליטוש ../images/Emo13.gif תתחדשו! שיהיה בשעה טובה והמון בהצלחה
L liti New member 13/9/03 #9 ../images/Emo65.gif פינת ה- ../images/Emo49.gif והפעם - מזל טוב ל- bluefish שחוגגת היום את יום הולדתה. שיהיה ב- , המון אושר ועושר, בריאות ואהבה!
../images/Emo65.gif פינת ה- ../images/Emo49.gif והפעם - מזל טוב ל- bluefish שחוגגת היום את יום הולדתה. שיהיה ב- , המון אושר ועושר, בריאות ואהבה!
B bluefish New member 15/9/03 #38 תודה לכל המברכים ../images/Emo65.gif איזה כיף לקבל את כל הברכות ממש עושה כיף להיות פה. חבל שלא יכולתם לבוא ליום הולדת שעשיתי לעצמי עכשיו במשרד. היו כמה סוגי גלידות וכל מיני תוספות. היה ממש מוצלח וכולם נהנו.
תודה לכל המברכים ../images/Emo65.gif איזה כיף לקבל את כל הברכות ממש עושה כיף להיות פה. חבל שלא יכולתם לבוא ליום הולדת שעשיתי לעצמי עכשיו במשרד. היו כמה סוגי גלידות וכל מיני תוספות. היה ממש מוצלח וכולם נהנו.
ח חמניה1 New member 13/9/03 #13 מתה על ההעזות האלה זה עושה המון לגוף אבל בעיקר לנפש. בכלל ערב השנה החדשה הינו זמן טוב להתחדשות.
ר רויטל ב א New member 14/9/03 #15 ווואאאאווווווווווו ../images/Emo70.gif איזה דברים קורים כאן.... פיניליש חיבת לראות את השינוי- הסקרנות שלי .... וליטי מזל טוב על המעבר ושיהיה בהצלחה.
ווואאאאווווווווווו ../images/Emo70.gif איזה דברים קורים כאן.... פיניליש חיבת לראות את השינוי- הסקרנות שלי .... וליטי מזל טוב על המעבר ושיהיה בהצלחה.