מקבץ

פינליש

New member
../images/Emo32.gif סוף סוף זה קרה ../images/Emo68.gif

אחרי למעלה מחצי שנה, ים שיערות באמבטיה, בריחה מתמדת ממספרות... עשיתי את זה.החלטתי שאחרי תקופה ארוכה של תרופות ובעסה ואחרי שהשלתי כמה קילו וסוף סוף רואים אותי כמו שצריך... צריך לעשות מעשה. בצעדים רועדים ולב טורבו נכנסתי למספרה שפעם הייתי מסתפרת בה ועשיתי מהפך. החלפתי צבע בשיער, הסתפרתי, עיצבתי מחדש את הגבות. היום הלכתי לבדיקת עיניים והרופאה "בלי העליב" אמרה לי שהעיניים שלי עצלניות ואני חייבת לקחת חופש מהעדשות מגע לתקופה בלתי מוגבלת. עשיתי משקפיים נועזים ביותר. מהפך חברים. תספורת, צבע, גבות ומשקפיים חדשים. ואיפה הכי טוב להציג הכל?? כן כן יש לי ערב בנות היום, יום הולדת לחברה טובה. אני הולכת לקפוץ למים העמוקים של ערב בנות לספוג את כל הביקורת
ולערב הזה חייבת לספר לכם מה הכנתי: קניתי אתמול תערובת מוכנה של ריץ' לכדורי שוקולד. לבפנים הכנסתי גם כמה שבבי עוגיות קינמון עם אגוזים, כמה עוגיות ריבת תות, כמה שבבי שוקולד... וכוס שלימה של בייליס. קצת נסחפתי עם האלכוהול ולכן הם יצאו יותר רכים מהצפוי. אבל? מעולה !!!!!!!!!!!!! שמתי את זה בכלי מדהים שיש לי עם פעמון. משהו מאוד שיקי ומגרה. ועכשיו אלך להתכונן ולצאת לדרך, הערב בנות הפעם קצת רחוק מת"א. הייתי חייבת לשתף ולהמליץ. ואם כבר מדברים אז שבת שלום לכולםםםםם

ממש מעבר לפינה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

התכנית "תפוז Live" זזה היום אחורה לשעה 17:30 כדי לארח בפורום אהבה מעבר לפינה את מירי בוהדנה. מירי תשוחח למשך שעה קלה על הקריירה בכלל ועל "אהבה מעבר לפינה" בפרט.
הקופסא שלנו מחזיקה את אוונסנס במקום הראשון זה השבוע התשיעי (! ), אבל השבוע בפינה לשיפוטכם שלושה שירים חדשים שמאיימים להכנס למקום הראשון: החדש של דיידו, שנאייה טויין וג'סטין טימברלייק. בואו להשפיע ולזכות בפרסים!

Lear22

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifעצבות ועצבנות

וגם קצת מתקשר לאוכל היום כשחזרתי הביתה מאר קפה רמת החייל גיליתי שהלך לי לאיבוד הפלאפון!!! אלפי זכרונות של היחידה המובחרת, חברים, משפחה ועוד ועוד אני מרגיש חסר אונים!!! באסה :(

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות
עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה
קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד
מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי
ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה
למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!

גידי42

New member
../images/Emo25.gifקחי אותי מירי

רבותי אני מבקש לא להעביר לי שיחות. כל פגישותי בוטלו. אני רוטט מתענוג ומתשוקה לארח את מושא חלומותי הרטובים, חלומה של כל גבר ושל כל פלסטיקאי.

Amoureuse

New member
../images/Emo7.gif

זה בטח לא הזמן להזכיר לכולם לעשות גיבוי... אבל אל תדאג, אפשר לאסוף את זה לאט לאט, ולאנשים יש את המספר שלך, אז אתה לא באמת איבדת אותם. תתעודד! יהיה בסדר! (ואל תשכח להתקשר ASAP לפלאפון או מי שלא יהיה ולהודיע להם שיחסמו שיחות יוצאות).

meravbr

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כמו אמורז, אני לא אנזוף (מאוחר מדי כנראה...), ואני מקווה שתצליח לשחזר כמה שיותר...

maya100

New member
רגע! אל תתייאש!!

אני איבדתי את הנייד שלי בהבימה בהצגה. הייתי בטוחה שהוא שם, כי זה היה המקום האחרון שראיתי אותו. הם התעקשו שחיפשו באולם והמנקים לא מצאו אז אין. התעקשתי יום, יומיים ובסוף באתי בעצמי, עליתי ליציע, היכן שישבתי ומצאתי אותו מחכה לי שם, מתחת לכסא!!! (אתה יכול להבין אולי מה רמת הניקיון בהבימה ע"י הסיפור הזה...) אז אחרי שכבר הודעתי לסלקום שהוא אבד (כדי שימנעו מלהוציא שיחות אם מישהו גנב אותו) הודעתי שוב שהאבדה נמצאה ובא לציון גואל! מאחלת לך סוף טוב לסיפור (שימצאו אותו בבית הקפה או מישהו נחמד שיתקשר אלייך ויודיע שהוא אצלו) וגם אם לא, אל תהיה חסר אונים! בטוחה שתצליח לשחזר את האנשים החשובים לך.

ליר הכל בסדר ../images/Emo9.gif

קבל את תנחומי על האובדן.. אבל תראה את חצי הכוס המלאה: אתה בריא ! (טפו, טפו
) אתה חי בעיר תוססת אתה יכול להרשות לעצמך את מנעמי החיים.. הלוואי ועלי שאלו יהיו הצרות שלי (אובדן הפלאון)

neta2

New member
היי ליר.. יש נקודת אור אחת בעניין

אין טלפונים!
אפשר לברוח קצת מכל מי שמתקשר ומחפש ושאול :"איפה אתה".. שולחת
ומקווה שתתעודד ויתנו חדש.. ואז תוכל סופסופ לסדר את רשימת הטלפונים.

neta2

New member
../images/Emo65.gifתתחדשי../images/Emo22.gif../images/Emo68.gif

מקווה שקרעת תעיר.. והפגזת הופעה. ונו.. מה אמרו הבנות? איזה כיףף שאת משתפת אותנו

meravbr

New member
הכי כיף לעשות מדי פעם שינוי

בפריזורה! נותן המון אנרגיות מחודשות! מקווה שאת מכייפת בערב הבנות!

פינליש

New member
../images/Emo6.gif זה ערב בנות זה?

טוב אז היה פ33ות. הכדורי שוקולד היו להיט !!!!!!! היו גם בנים
כמה מסתננים
אני חושבת שהכסף הרב שהושקע במהפך השתלם. הייתי זוהרת מתמיד
אבל יש לי הרגשה שזה בעיקר בגלל ההרגשה. המון מחמאות ואוכל טוב. תודה לכולם על הברכות
ליל מנוחה וחלום. מי בא לצ'אט?

liti

New member
../images/Emo32.gif סוף סוף זה קורה גם אצלי

טוב, לא שינוי תדמית כמו אצל פינליש, אבל אנחנו עוברים דירה
. אז תודה לכל מי שכתב ושאל לאן נעלמתי בימים האחרונים. לא נעלמתי- אני כאן כל יום, בין שיפוץ לסיוד
, בתקווה לסיים הכל בשבוע-שבועיים הקרובים ולחזור לשיגרה, בבית יותר גדול ומרווח (ועם שני מקררים...). אגב, אם מישהו מכיר מובילים טובים, שגם אורזים במחיר סביר, אשמח לקבל פרטים (במסרים כמובן).

neta2

New member
../images/Emo32.gifבהצלחה עם מעבר הדירה

שיהיה מהיר וללא הרבה לכלכוך

../images/Emo32.gif גם אני הייתי אצל הספר

(אותו אחד ששולח נשיקות באויר
) ועשיתי (קודם כל גבות) שורשים, שטיפה ופן והיה לי נורא כיף- ועכשיו אני נראית עוד יותר חיננית
היום לחברתי מסיבת יומולדת וכידוע- אני לא באה עם ידים ריקות וכידוע- לא עושה ממוכנים אז הכינותי פוקצ'ה פריכה בחוץ ורכה מבפנים ומתובלת שעושה פה ניחוחות...יאמי! במו ידי הענוגות
(היא בטוח יותר טובה מהמרמורקית
)
יהיה פצצות כי תמיד שנפגשים עם ה"קליקה" הזו אני נשפכת מצחוק
. מקווה שיהיה לכם ערב מהנה גם
, שבוע מדהים לכולם
נ.ב- פינליש- תראי איך בלי להכיר אנו עושות דברים משותפים
עוד מעט גם את תאפי לחמים...

../images/Emo32.gif חייבת לספר סיפור מצחיק

באותה "קליקה" קוראים לכדורי שוקולד על סוגיהם "פונצ'ים"- מכירים את זה? בכל אופן, לא ידעתי ובפעם הראשונה ר' הביאה כדורים (גם משוקולד לבן- יוצא מהמם
) ואמרה שהביאה "פונצ'ים". יופי. ישבתי וחיכיתי שיביאו סיר עם פונץ' ריחני מלא יין אדום או אלכוהול אחר ופירות שצפים להם וככה חיכיתי וחיכיתי עד ששאלת והיו צחוקים לעוד 5 מפגשים אח"כ...
עכשיו צוחקים

למעלה