מקבץ שאלות טפשיות

natali24

New member
מקבץ שאלות טפשיות

** למה לפעמים אחרי שהם יוצאים מהמקלחת הם עושים שיטפון בכל חדר האמבטיה? ולא, המקלחון לא התקלקל. למה הם חייבים ללכלך כל הזמן? ** לפעמים בערב לאחר שכולם הולכים לישון, יש את המוזיקה הזו, כאילו מגיע פורץ או חיה לאזור הבית, אבל בפועל אף אחד לא בא, אז מדוע יש את המוזיקה הזו? ** מהי לדעתכם השיטה הכי מהירה להשיג חברים? רק לדבר עמם? תודה

novemberain

New member
חיחיחי

כן, הם ת-מ-י-ד מלכלכים, הם פשוט מסריחים! אם לא יהיה להם איפה להגיש את האוכל, הם לא יפנו מקום, הם ישימו על הריצפה, הם יאכלו בעמידה, הם ישאירו צלחות על הריצפה וידרכו עליהן! הם יטנפו את השירותים, יציפו את האמבטיה, יזרקו זבל לא בפח ואז תיווצר מן שביתה עירונית כזאת וכל הזבל נמצא ברחוב...יכול להיות שככל שאת תעלי להם את ה-neat בתחילת המזחק כשאת יוצרת דמות, הם פחות יעשו את הדברים האלה, אבל כשהם כל שנייה שוטפים ידיים ומחזירים צלחות למקום זה מתיש ומבזבז זמן, בגלל זה אני לא שמה להם בכלל "נקודות" ב-neat, מה כפת לי שיהיו מסריחים...תמיד יש עוזרת :)
למה יש את המוזיקה? כנראה הם רוצים שתהיי בהיכון או סתם רוצים לגרום להתקף לב או סתם משעמם להם או אם מתו לך בני אדם בבית זה גם משיע את המוזיקה הזאת ואז את רואה רוחות רפאים מסתובבת לך בבית. |תמבון| אחרי שהם נהיים חברי משפחה, ממש אחרי אני נפרדת מהם ב- passionate kiss זה עושה לי לבבה ורודה וכבר בביקור השני אני מכניסה אותם למיטה, אחרי שהם אוכלים, בשירותים ורואים קצת טלוויזיה!

shirush3

New member
השיטה הכי מהירה להשיג חברים........

מה שאני עושה לוקחת אותם לדאון טאון וקונה להם הרבה טבעות אחרי איזה 4-5 טבעות הם חברי משפה ואם ממשיכם הם מתאהבים

natali24

New member
איך אפשר?

רגע, איך אפשר לקחת את האורחים לדאון טאון מהבית? או - האם מדובר כאשר נפגשים עמם בדאון טאון? כי אם אני עוזבת את הבית כאשר יש אורחים, אז הם לא באים איתי. אני רק יכולה לצאת עמם לחופשה. ואיפה קונים טבעות? (יש לי רק את התוספת של חיות וחוויות והחופשה) עוד שאלה - האם אפשר לשנות את נושא השיחה של הסימס? תודה רבה!

shahar 6

New member
(= תשובות !

אפשר לקחת אותם לדאון טאון = לשאול אותם אם הם רוצים (ask taon toan) משהו כזה חח אני ואנגלית לא חברות טובות לכן אני לא יודעת איך לכתוב חחח! וקונים טבעות בהוט דייט לפי מה שאני יודעת לא בחופשה ! מקווה שעזרתי שחר@

natali24

New member
עדיין לא הבנתי

תוכלו לתאר לי בדיוק כיצד להזמין עוד חברים לדאון טאון? האם אפשר להזמין אותם כאשר הם נמצאים אצלי בבית? באיזה שלב? יש לי רק את תוספות חיות וחוויות וחופשה. תודה

Sweet Angel12

New member
אם יש לך דאון טאון

אז את צריכה ללחוץ על הסים שאת רוצה להזמין- ask - anvait down town נראה לי ואז הוא אומר לך אם הוא רוצה והסים שלך הולך להזמין מונית ......(אם לא ידעת את יכולה לקחת רק מישהו אחד איתך לדאון טאון...)
מקווה שעזרתי!

catherin

New member
יקירתי......./images/Emo3.gif

את לא יכולה ללכת לדאון טאון (ודרך אגב רושמים את זה באנגלית כך: Downtown) אם אין לך את התוספת 'סימס יוצאים קבוע'.... רק במידה ויש לך 'סימס יוצאים קבוע' תוכלי ללכת לדאון טאון ולקנות טבעות, שרשראות, פרחים , בגדים ועוד דברים, וכמובן תוכלי לצאת לארוחות ערב עם בן זוגך (חבילת הרחבה זו הופכת את דמויות הסים האחרות לחברים שלך תוך זמן קצר מאוד)... חבילה שווה..

לומית

New member
למה לבזבז??

אני פשוט מדברת איתם, לא נותנת להם לנשום! גם אם כואב להם הראש, רעבים, משועממים, לא לעזוב אותם! ככה הם הופכים לחברים טובים!! זה מהיר ולא צריך להוציא על זה כסף.

למעלה