יהודי היא מילה גסה
C cobainos New member 24/10/04 #20 דווקא את זה הקפת?תראה כמה דברים שואה,טרור בסיני,הנוער העובד,נוער יחד(למרות שגם אני חבר מפלגה-כן,אני אוהב ערבים ויפה נפש) ועוד כל מיני דברים
דווקא את זה הקפת?תראה כמה דברים שואה,טרור בסיני,הנוער העובד,נוער יחד(למרות שגם אני חבר מפלגה-כן,אני אוהב ערבים ויפה נפש) ועוד כל מיני דברים
C cobainos New member 24/10/04 #23 כבר מאוחר מידי,הוירוס השמאלני חדר לכאן וכבר אי אפשר להוציאו...הוא כרגע במצב רדום אבל במצב של הטלטלות ואי יציבות הוא עלול להתפרץ ולהרוג את כולכם אז כדאי להירגע והחתימה לא מדברת על הפרי.
כבר מאוחר מידי,הוירוס השמאלני חדר לכאן וכבר אי אפשר להוציאו...הוא כרגע במצב רדום אבל במצב של הטלטלות ואי יציבות הוא עלול להתפרץ ולהרוג את כולכם אז כדאי להירגע והחתימה לא מדברת על הפרי.
C cobainos New member 24/10/04 #34 נו באמת..הוא ערך את זה. הוסיף שם כל מיני שטויות אגב,בתמונה זה כן אני אבל אני לא בקטע של בנים,מה שכן,זה היה כשהתלהבתי מהמצלמה הדיגיטלית ז"ל כשהייתה חדשה.
נו באמת..הוא ערך את זה. הוסיף שם כל מיני שטויות אגב,בתמונה זה כן אני אבל אני לא בקטע של בנים,מה שכן,זה היה כשהתלהבתי מהמצלמה הדיגיטלית ז"ל כשהייתה חדשה.
O Oren G New member 24/10/04 #42 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ח חתול פרוס New member 24/10/04 #30 מי חשב על פורום "טרור בסיני"?!?! נו, מטומטמים, יש כבר "נפגעי פעולות האיבה"... אין פורומים יותר טובים שאפשר לפתוח, כמו פורום קיפול מפיות פלסטיק נגיד?
מי חשב על פורום "טרור בסיני"?!?! נו, מטומטמים, יש כבר "נפגעי פעולות האיבה"... אין פורומים יותר טובים שאפשר לפתוח, כמו פורום קיפול מפיות פלסטיק נגיד?
C chinuk New member 24/10/04 #32 פורום מפיות יש... אני בטוח שיענו לך על שאלות קיפול. וגם בפורום דובים גאים יענו על לך שאלות קיפול. וגם cobainos יענה לך על שאלות קיפול.
פורום מפיות יש... אני בטוח שיענו לך על שאלות קיפול. וגם בפורום דובים גאים יענו על לך שאלות קיפול. וגם cobainos יענה לך על שאלות קיפול.
C chinuk New member 24/10/04 #35 *משתעל* פרסומת!!! *משתעל* סתם עשו פרסומת בגלל המבצע של אוסם שצריך לאסוף עטיפות ולשלוח... לא הבנת את זה?
*משתעל* פרסומת!!! *משתעל* סתם עשו פרסומת בגלל המבצע של אוסם שצריך לאסוף עטיפות ולשלוח... לא הבנת את זה?
ג גלית היפה מהים New member 24/10/04 #41 תזהר שלא יראו אותך בסרט הזה... טרור בסיני משך אליו גולשים שהיה להם חשוב לדבר. יש למטה קליפ. המצולמים כבר אינם יכולים לספר לאיש או אישה את שעבר עליהם. אתם כן!!!
תזהר שלא יראו אותך בסרט הזה... טרור בסיני משך אליו גולשים שהיה להם חשוב לדבר. יש למטה קליפ. המצולמים כבר אינם יכולים לספר לאיש או אישה את שעבר עליהם. אתם כן!!!