מקבץ יומי

niya

New member
מקבץ יומי../images/Emo3.gif

הלכנו היום לסופר. היה לנו איזה שובר עלום שם לסופר שאנחנו לא מגיעים אליו אף פעם (גם כי אין בסביבה וגם כי יקר להחריד) הגענו לצה השני כמעט של העיר (מזל שזה היה בדרך מהקצה השלישי של העיר
) הסופר ממוקם בקניון. לפני הכניסה: אני: ,לא מִתְנַזְלִים, נכון? צ'יק צ'ק ונלך הביתה, אני מתה מרעב., הוא: "לא, לא, עשיתי רשימה. נקנה מהר ונלך מפה" נכנסנו. אני: "יההההההה, יש כאן פוקס עודפים. בוא נעשה סיבוב, אבל קצר" הוא: "ברור?!"
אחרי שעה:
קופה רושמת: 3 מכנסי טריניג, 2 לי, 1 לו. 2חולצות קפוצ'ון עם כובע, אחת לי אחת לו. סה"כ נזק שנרשם: 200 ש"ח (40 ש"ח לפריט). טוב ברור שהגעתי גוועת. איזה מזל שהוא הכין לי אחלה ארוחת ערב + אפה לחם אלוהי לפני שיצא מהבית

למה רק הפולני שלי מכין מילקי?

ועוד עם כפית חד פעמית? גם אני רוצה בחור מבשל.

לא הכל ורוד גם עם מילקי ביד

תני לבחורה להיות פולנייה ולהתלונן
אם לא נתרגל את שריר התלונות שלנו, אנחנו נשכח איך מתלוננים - ואז מה נעשה?

niya

New member
מתוקית שלי, אני פרסייה../images/Emo194.gif

ולא נעים לי לומר לך, אבל - הפרסים (ובייחוד הפרסיות) המציאו את הדאגנות והקיטורים. הפולנים הם רק חיקוי עלוב, וזה שהם נתנו לעצמם את השם "פולנים" ועשו ממנו מה שהם עשו ממנו, לא לוקח מאתנו (הפרסים) את הבכורה

Fun Fair

New member
הלו הלו הלו!!!! עד כאן!../images/Emo196.gif

אני באמת סלחנית כלפי הרבה מאוד עדות, אבל אני לא אתן יד לגניבת אופי שכזו! אני יכולה להבטיח לך שעוד מימי אבות אבותי בוורוצלב, נצרב תודעה המוטו "אם זה קטיר, זה יקוטר! (ואם לא, נקטר בכ"ז. ואם לא, נשב בפינה לבד. בחושך. בקור. אבל זה בסדר, אני כבר אנוח בקבר, אתם תראו...)"

או כפי שאמה הפולנייה של חברתי אמרה לה

"על המצבה שלי יכתבו שמתתי בגלל שלא קנית לי טלוויזיה חדשה"

niya

New member
שחכת לציין שהיא מתה

מבושה
ואני עדיין טוענת: הפרסים הם הפולנים האמיתיים! שמעתם על מנהג התהארוף? אחרי שתראו את זה אני בטוחה שתסכימו איתי

niya

New member
דווקא על שלי../images/Emo6.gif

יהיה כתוב "ידעתי!, שבסוף אני אמות..."

למעלה