מקבץ אילת

rbbarbi

New member
מקבץ אילת

ההורים שלי החליטו שאנחנו עובדים קשה מידי ומגיע לנו להתפנק, לכן הזמינו לנו סופש במלון הנסיכה על חשבונם.
ההורים של הבעל לקחו את הילדה וככה נשארנו אנחנו לסופש באילת, עיר המולדת של בעלי.
לסופש יצאנו עם זוג חברים גרגרנים ששמים אותנו בכיס הקטן וכך יצא שאכלנו ואכלנו ואכלנו ולי אפילו יצאו כמה ביקורות!!!
אז ככה מלון הנסיכה שופץ (לא שהייתי בו לפני השיפוץ) והחדרים נעימים ומרווחים, האוכל לאומת זאת די... דוחה, ארוחת הבוקר סטנדרטית מינוס וארוחות הערב ממש מגעילות, ברמה של אוכל בית חולים, אבל זאת רק דעתי כמובן.
מאוכזבים מהאוכל בבית המלון ומתוך הבנה שאוכל טוב ישמח לבב אנוש (במיוחד זוג אימהות טריות שלא יוצא להן לאכול בנחת יותר מידי) החלטנו שזו לא העת להתקמצן ורצוי לגשת ולשכון את מסעדות אילת.

rbbarbi

New member
קאזה דו ברזיל

גילוי נאות, בעברו בעלי עבד במסעדה.
למסעדה הגענו לאחר הפצרות והתחננויות של הזוג השני, בעלי לא רצה, אני שמעתי רק על ביקורות קטלניות ובסוף הם שברו אותנו וניגשנו למסעדה.
איך שנכנסו בעלי זוהה כמובן ומהר מאוד הפכנו לשולחן vip מה שהיה די החמד אני חייבת לציין.
הזמנו: בעלי והחבר הזמינו את השיפוד היקר ביותר, אני והחברה את הזול ביותר.
מה אגיד ומה אומר? האקסטרות טובות, כבד אווז חביב, סטייק פילה רך, סטייק אנטריקוט (שהוא לא חלק מהשיפוד הרץ) טעים עסיסי ובשרי, צלעות כבש קרספיות ושמנוניות.
אבל ופה האבל הגדול, מי שיסתפק במנה הבסיסית נכונה לו אכזבה, הבשרים הפשוטים יותר חסרי טעם או ריח.
הממיה דוחה, הפיקניה (אחד הנתחים האהובים עלי) יבשושית ואנמית ונטולת כל טעם.
הקציצות חונקות, בקיצור לא משהו.
אבל האקסטרות טובות, באמת.
השאלה היא כמה זה שווה מבחינה כספית, אולי זה שווה אם אתם כמו הזכרים בחבורתנו אוכלים שתי קילו כבד אווז, שלוש קילו פילו וצלעות טלה של עדר שלם.
לקינוחים הזמנו: עוגת שוקלד חמה-סטנדרטית.
פווה- קינוח שמזכיר עוגת ביסקויטים עם קוקוס, זה ממש טעים
ואצבעות שוקלד-חביב ועושה את העבודה.
בקיצור יצאנו מפוצצים ודי מאושרים, הבשר בשיפוד הרץ אולי לא היה להיט אבל כל המסביב סיפק את הסלורה ובשביל מאותגרי מסעדות כמותנו זה מספיק.

rbbarbi

New member
ברביס

על הברביס שמעתי במשך שנים מידיד שחי באילת תקופה והצליח לאכול שלוש דודים!!
במשך שמונה שנים של היכרות שלנו הוא לא הפסיק להלל ולשבח את המקום ואת ההמבורגרים וככה יצא שבמשך שמונה שנים של היכרות ריירתי ופנטזתי על המסעדה הזאת (בעיני המבורגר זה המאכל המושלם).
בעלי שומר כשרות,לייט כזה, אבל בגללו אף
פעם לא יצא לי לאכול שם, אבל אני, מכירה את החולשות של בעלי ויודעת שלחברים הוא לא יסרב אלא נהפוכו ילך בשמחה וככה, סיפרתי בתמימות רבה על הברביס המהולל.
כמובן שהלחץ לא איחר להופיכ וכך תוך עשר דקות מצאנו את עצמנו בברביס, יש!
הזמנו מהעיסקיות שכוללות מנה ראשונה, עיקרית וסורבה לקינוח.
הזמנו: כולנו הזמנו או סלט או כנפיים למנה הראשונה, מגיעה מנה נדיבה יחסית של כנפיים טעימות ומלכלכות (לא פאר היצירה אבל מספק את הסחורה).
תסמכו על חברינו שהראשונות לא סיפקו אותם וכך יצא שבנוסף הזמנו:
פיטריות ממולאות- טעים שמנוני ופשוט אבל הרוטב היה באמת טוב
כרובית מטוגנת- רכה ושומנית מידי לטעמי
טבעות בצל- מהסוג הרגיל אבל טעימות
ולחם הבית-כדי שלא יחסר.
ההמבורגרים הגיעו לאחר המתנה די ארוכה אבל היו טעימים, הבשר בקציצה טחון דק יותר מהמקובל מה שמשווה לו מרקם קצת קרמי? (מוזרהמבורגר קרמי) הלחמניה טובה ומורגשת, הצ׳יפס דקיק כזה וטעים ממש והרטבים...
הרטבים מאוד מאוד מיוחדים-חרדל ודבש, שום ודבש,מיונז פסטו, ועוד כל מיני הברקות חביבות כאלו שיוצרות גיוון בפה.
כולנו לא הותרנו זכר מההמבורגריםוזאת למרות שאכלנו ראשונות בשביל שמונה אנשים וחא ארבע.
לסיכום: היתה לי פנטזיה שטופחה במשך שמונה שנים, להגיד שהיא נעתה, זה יהיה שקר ועדיין היה מעל הממוצע, המבורגר טעים תוספות טעימות, באמת ארוחת המבורגרים ראויה במחירים סבירים.
מילה על שירות ואווירה
האווירה במקום די מדכאת, במקום חשוך בצורה שלי עשתה אסוסיציות של חיסכון בחשמל.
האוכל גם יוצא די לאט והמלצרית שלנו לא היתה הכי נחמדת אבל עשתה את העבודה.

מיתר44

New member
תודה על הדיווח

מסתמן שאכלתם הרבה אוכל בינוני.
לא כתבת מה שתיתם וכמה שילמתם.
שאפו להורים המפנקים. :)

למעלה