מקבל מעטפות מה קרה?........
א אשך פברזה New member 19/2/13 #4 אני מקבל מעטפות בתפוז יעני מסרים , הכל בג׳יבריש , עד עכשיו היה לי שקט בחיים. עכשיו אני שומע ציפצופים. אתה יכול קצת לתת רקע , למה זה קורה תודה!
אני מקבל מעטפות בתפוז יעני מסרים , הכל בג׳יבריש , עד עכשיו היה לי שקט בחיים. עכשיו אני שומע ציפצופים. אתה יכול קצת לתת רקע , למה זה קורה תודה!
ב בדד1 New member 19/2/13 #5 בדרך כלל התיקון הראשון שאני ממליץ במקרה כזה הוא מחיקת קוקיס כללית אבל הפעם אין מה לעשות אצל כולם זה אכן ג'יבריש
בדרך כלל התיקון הראשון שאני ממליץ במקרה כזה הוא מחיקת קוקיס כללית אבל הפעם אין מה לעשות אצל כולם זה אכן ג'יבריש
מ מצוטטת New member 19/2/13 #6 מסתבר שחופשת המחלה עושה לזמן פלאים הצלחתי [נדמה לי] לפענח את הקישור אליו התכוון המשורר, זה של נינה סימון אלוהים יודעת למה התכוון, בחיי
מסתבר שחופשת המחלה עושה לזמן פלאים הצלחתי [נדמה לי] לפענח את הקישור אליו התכוון המשורר, זה של נינה סימון אלוהים יודעת למה התכוון, בחיי
ב בדד1 New member 19/2/13 #9 את מתכוונת שזה שיר של נינה סימון? The specified request cannot be executed from current Application Pool
את מתכוונת שזה שיר של נינה סימון? The specified request cannot be executed from current Application Pool