מקבלים?

מקבלים?

עוקבת אחר הפורום הזה זמן-מה, ונראה כאילו אינכם מקבלים כותבים חדשים. כותבים ישנים שכותבים פה תקופות ארוכות יותר זוכים לתגובות, אך כותבים חדשים כמעט ואינם זוכים לכל התייחסות מצידכם. האם העניין מכוון? לא התכוונתי להציק. רק לתשומת ליבכם.

N D 7

New member
../images/Emo140.gif

אתחיל, אולי, בזה, שלהתקבל לפורום הזה - לא תענוג גדול הוא. שכר הטרחה פה גבוה מאוד, לפעמים לא ניתן לפרוע אותו.... ובכל זאת, גם אני לא מבקרת קבועה בפורום, לכאן נכנסים (לפחות אני) רק כשלוחץ מאוד, ובכל זאת זכיתי להתייחסות - הן בתגובות מיידיות והן במסרים. אני בטוחה שאם תדברי- תיעני ואני מניחה שאם את כאן- לא יזיק לך, כהתחלה, חיבוק- לחיזוק

liat1953

New member
בובה יקרה

מקבלים לכאן כל מי שמגיע,בחום,גם אם לא ממש שייך אפילו רק מתענין או מסתקרן. אולי לא תמיד מגיבים,כל אחד מסיבותיו הוא,אך בבירור לא זו המגמה. נכון הוא שלאחרונה בכלל הכתיבה בפורום הזה היא די דלה...ויש תקופות כאלה...לא שאין משתייכים חדשים וותיקים אלא אולי בגלל שהיום יש בנושא השכול כמה וכמה פורומים במקביל. מקוה שעניתי לך ודעתך תשתנה...

llb

New member
../images/Emo51.gif

תודה לשניכן על התגובות החמות! לקחתי לתשומת ליבי. מי יתן ולא תדדעו עוד צער! לילה טוב,
בובה על חוטית

eaz1514

New member
מבקרת תקופות לא תמיד יש כח להגיב

לכולם. זה פורום מיוחד, כל אחד עם המצוקה האישית. טבעי שנתייחס קודם כל לאלה שסיפוריהם מוכרים לנו, כל תגובה כרוכה בהשקעת המון רגש ולפעמים אין כח לענות לעוד אנשים. אבל ראית ששמים לב אליך?

llb

New member
כן ../images/Emo140.gif

ראיתי ששמתם לב... ותודה! מבינה אותך יקרה... את צודקת, לא תמיד יש כוח להגיב לאחרים. למרות שלפעמים אדם (בעיקר) חדש שכותב כאן מצפה לתגובה... יומקסים שיהיה לך ומי יתן ולא תדעי עוד צער! רק אהבה! L.L.B

למעלה