מקבלים שק"ש?

../images/Emo6.gif היי, מה קורה פה היום???

מעוז, נראה לי שאני אנסה את ה-
שלך. נראה לי שהוא עושה לך אך טוב. אז גם אני רוצה!!!

א ת י 10

New member
ותודה גם לך, אמממא ../images/Emo141.gif

דווקא הלילה ישנתי לא רע בכלל. הוא שאמרתי - הצחוק יפה לבריאות, ואמרו את זה קודם, לפני. זה לא משנה

ההודעה מעלי - למעוז ושוב שכחתי שם

משתמש. השארתי את זה המשמש אותי בפורום אחר. מעוז - תספרי לנו איך זה לאכול תולעים, טוב? גם לי אין גבולות בשבילם בכלל, והם יודעים|סדגשאת זה וגם מנצלים את זה. ואני יודעת שהם לא יאכלו תולעים בשבילי. וזה בסדר וככה זה צריך להיות כי זו דרכו של עולם...

אימשל2

New member
כן - במעבר בין קור לחום

וברצינות - לא רק מהבנים שלי שמעתי שהשק"שים מאד חמים. אולי לא מספיק חם בשביל מינוס 10 מעלות בתוך הטנק בשטח. אז, היה צריך גם את הגופיה הטרמית, החרמונית ופרטנר נוסף בתוך השק"ש (באמת לא כבדיחה. החברה התבדחו שאסור להראות לנו את התמונות שהם צילמו בסיטואציה המסוימת הזו בתוך הטנק, כשהם ישנים יחד בתוך השק"ש כדי להתחמם...). אולי הבן לא עבר חורף במדבר בשק"ש באוהל ולכן הפרופורציות אחרות. את החוויות האלה נשאיר לצנחן לספר לנו. רק שהוא לא דוגמא, כי כפי שאמרתי מדובר בגבר קלאסי - כולל זה שתמיד חם לו.

oshiko

New member
היתרון של טנקיסטים (רק בעבר?)

לא רוצה להישמע כמו זקן נודניק שמספר על 48'
, אבל ... בשוטים היינו ישנים על "הסיפון", משטח שמכסה על המנוע הענק, החלק האחורי של הטנק. בשוטים זה היה משטח ישר, מתאים לשינה של 2 אנשים לפחות. אחרי יום שלם של נסיעה, גם בליל חורף קפוא, המשטח הזה היה חם מהמנוע. היה מוווי כיף לישון עליו. במרכבה לצערנו המנוע מלפנים. אני לא בטוח שאשפר לישון על המשטח המשופע שמעליו. אם בכל זאת יש אפשרות לנצל את חום המנוע - רווח נקי.

אימשל2

New member
כך זה היה ב-48' היום...

לא יודעת למה החימום הזה לא מנוצל. אברר בהזדמנות קרובה.

איזה סוף איזה? מה עם המילואמיניקים?

נכון שאחוז קטן נושא ברוב נטל המילואים, כי הרבה "הצליחו" בצורה זו או אחרת להתשמט - אבל האמן לי, להיות הורים של מילואמניק (חי"ר) - זה קשה באותה המידה.

סמדר בנ

New member
קניתי בשבת

עולה 150 ש"ח בריקושט. זה כמו שק"ש קטן מפליז שחור, וניתן לפתוח והופך לשמיכת פליז. מכאלה שהתנסו זה שומר כנראה נפלא על החום.

מה קורה ? הבן שלי מיד בתחילת

הטירונות שמע לעצת מפקדו והוא ישן עם מצעים ביתיים צבעוניים+כרית וטוען שהוא ישן כמו בבית. את השק"ש יפתח ויכניס (עכשיו בחורף) לתוך ציפה. המפקדים שלו מתים על המיטה שלו. תמיד אמרו שכייף להכנס לאוהל, כל המיטות ירוקות ומיטה אחת צבעונית ופרחונית. בכלל הוא היה מפוקס מתחילת הטירונות, כשכולם עדיין לא נכנסו למקלחת מהלחץ הוא לא ויתר על אף מקלחת, לא שוכח ולא מוותר על המשחה של החצ'קונים, הסבון המיוחד לאצבעות הרגליים (מניעה מפטריות),מספיק לשים עדשות מגע (כשהם לא בחולות שיבטה), חננה אמיתי אבל החבר'ה למדו ממנו במשך הזמן. הוא אפילו מביא מהבית קולב ושקית זבל גדולה שעוטף בה את מדי ה א' ותולה על קולב. כבר לקח גליל של שקיות לחלק לחבר'ה. מומלץ.

אממאא

New member
אצלך זה פרחוני ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

אצלי, אחרי שבטעות הטירון לקח את המצעים של הפיצקית (ברבי...) עברנו למצעים בצבע אחיד. וגם הטירון (שכבר לא טירון) דואג לטיפוח שלו ולא מוותר על כלום גם אם זה ב-3 בבוקר. לטענתו, זה הופך את הג'יפה ליפה יותר.

סמדר בנ

New member
../images/Emo6.gif המחשבה על טירון

קרבי ישן במצעי ברבי... התגלגלתי מצחוק. הבת לקחה בהתחלה מצעים - סדין + שמיכת פליז. השק"ש מפליז במקום שניהם - משתחלים פנימה, קל לסדר בבוקר, וחוסך מקום בתיק. בקיצור - פינוק, נכון, אבל שטויות - העיקר שיהיה לה נוח וחם.

אימשל2

New member
ברור שישנים במצעים - במיטה

בשטח ישנים עם שק"ש במקרה הטוב באוהל או בטנק במקרה הפחות טוב בשוחה שחפרתה או באיזה מקום הסוואה אחר.

לא בכל יחידה מותר

מצעים מהבית. רק עכשיו לבן היה מותר להביא אחרי מעל שנה בצבא.גם שלחתי לו שמיכת פוך סינטטי לפי בקשתו. כניראה שניתנה להם הוראה שאפשר.

zehava17

New member
למיק.....

אם בנך יראה תחתוני בוקסר תלויים אחרי כביסה ידנית ליד האוהל, (בשבטה) שיידע שהם של הטירון שלי.

למעלה