מקבלים שק"ש?

mory001

New member
מקבלים שק"ש?

וויכוח תוך כדי ארוחת הערב. מקבלים או לא מקבלים שק"ש בבקום?

לא להשאיר בתוך השק שינה כלום

הבן השאיר בפנים שק שינה מפליז יקר מאוד( בתוך השק"ש הצהלי) יום אחד הם נעדרו מהבסיס וכל שקי השינה נלקחו לכביסה יותר הוא לא ראה את השק שינה מפליז.

אימשל2

New member
אחרי שהיה בשטח

חובה למסור השק"ש לכביסה. השק"שים זוכים לכביסה אלימה במיוחד בגלל חשש מכל מיני קרצינוגנים שנדבקו אליו בשטח. לפחות במדבר (הדבר הזה שמקיף את ביסל"ש שיזפון ובה"ד 1 מכל בכיוונים) זה כלל ברזל... לכן רצוי לא להקשר רגשי או פליזית לשק"ש, הקשר הוא חד פעמי...

אמאשל2..זו היתה מתנה מאחותו

השק"ש הפליזי.והכי מענין שכשהוא הלך למקום האיסוף שלהם...ענו לו בכל מיני טונים של ...אה...בה...מה... הוא שייך לאותו מידבר. עוד יחשדו בבן שלי שהוא ניקשר לשק שינה צה"לי בבבבבבבעעעעעעעעעעעעעע......

אימשל2

New member
הבנתי, רק רציתי להרחיב.

לכן ציינתי שאסור להקשר פליזית, זכר למגע האישי, שבנך בעוונו, הוסיף לשק.

paulika

New member
בענין הפליז

אני קניתי טרנינגים מפליז, לא ידעתי שיש שק"שים מפליז. אני כבר הולכת לחפש מחר, איפה יש כאלו?

ניקנה בריקושט(הרגע צילצלתי אליה)

יש בצבעים תקניים לצבא - הוא מיועד להכנסה לתוך השק"ש הצבאי

paulika

New member
ממש תודה

הילד קופא בתוך שק השינה שלו. השבת הבאתי לו חליפת פליז וגם גרביים אלפיניסטיות, שמתאימות למינוס 20 מעלות. מקוה שיצלצל הערב ויספר שישן יותר טוב בליל אמש. שק"ש הפליז נשמע אחלה פיתרון הבת בסדר?

paulika

New member
לי יש בת בת 33 ואני עדין מפנקת אותה

לא פשוט בהנדסה קרבית, איך את מתמודדת? האם הוא הקטן בבית?

נעזרת ב-../images/Emo184.gif

בגלל שהחרדות גרמו ללחץ דם מסוכן.עכשיו אני ממש בסדר גמור. ומי שקורא את זה שלא יתבייש לפנות לרופא המישפחה חייבים לישון בלילה אחרת אי אפשר לתפקד. צריך גם לחשוב כל אחד על עצמו. הורה חולה מרוב דאגה לא מביא שום תועלת לאף ילד.

למעלה