מקבלים ישנות חדשות?

מקבלים ישנות חדשות?

מה קורה בננות? הייתי פעילה פה עד לפני 4 וחצי חודשים.. ואז נפרדתי מהאקס. ואני שבה אליכן, עם חיוך ענק על השפתיים. אז קצת רקע- אני והנוכחיי(להלן שי) מכירים שנה, היינו ידידים ממש ממש טובים עוד בתקופה שלי עם האקס. התחלנו להתקרב אחרי הפרידה עד שגיליתי שהוא רוצה אותי. בלא רישמי? חודשיים וחצי ביחד. ברשמי? חודשים אוטוטו. הוא ב15.6 משתחרר(יש=]) כרגע גובניק (האמאמא של הגובניקים!) בעברו שריונר עד שירד בגלל פציעה ברגל(שסוחב אותה עד היום) . זהו=] שמחה לחזור אליכן:p אז מה? התקבלתי בחזרה?

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

נראה לי אני זוכרת אותך מהתקופה שרק הייתי סמויה פה.. בכל מקרה, וולקאם באק ומזל טוב על הקשר החדש
, בהצלחה!

GrowingMadness

New member
ברוכה השווה D:

אני זוכרת אותך חח
לחבר שלך יש שם ממש יפה ד"א
מה הוא עושה היום בצבא? וברור שהתקבלת, מה את דפוקה

כיום הוא משרת בבית ליד

ע' קצין מחשבים של חדר מחשב..יש לו תפקיד מוזר הוא תפקיד בסיכון כביכול.. והתפקיד שלהם זה לשלוח צווי מילואים בטלפון במקרה של מלחמה חס וחלילה...כלומר פותחים תוכנה שולחים אות לכמה אלפי חיילים והם מקבלים הודעה על מילואים. בגלל זה הוא סוגר פעם בשבוע ופעם ב..שבת.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה השבה :)

זוכרת את הכינוי שלך ^^ בהצלחה לכם!! אם את לא זוכרת.. אני שחר, עוד חודשיים 18.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיש לי רישיון כבר....

8 חודשים ושבוע :) אפילו יש לי אוטו.. שנת 89 שאבא קנה לפני 6 שנים ומאז לא הצליח להיפטר ממנו והוא נהיה הבייבי אספנות שלו חחחחחח לא קנו לי במיוחד.. אם הוא היה מצליח למכור אותו לפני שנה וחצי - לא היה לי אוטו.

dandi99

New member
ברוכה השבה :)

אני דניאל בת 20 עם החבר כבר 11 חודשים. והוא משתחרר ביולי,והוא שריונר^^.

למעלה