מקבלים חדשים?

Azazel

New member
זו לא שנאת חינם. אני לא חושב שזה

גם קשור לסכסוך דווקא. נראה לי שזה קשור למעין רכושנות מטורפת שאני לא בדיוק מבין. אני בטוח שיהודי או סיני זה לא משנה.

deandean

New member
תפסיק עם היחס המזלזל שלך

לא יודע מה היה לך, אבל אל תתיימר להבין תרבויות, שאינך אף קשור אליהן.

Azazel

New member
אני אתיימר להבין כל מה שבא לי.

אם יש לך משהו לענות לי, כטיעון אמיתי, תענה. אל תתחיל עכשיו ב"אתה לא יכול להבין". אם משהו לא נכון בניתוח שלי, אתה מוזמן להסביר לי.

deandean

New member
תתיימר כמה שרק בא לך

רק אל תתפלא כשערבים, שאינם מכירים יהודים, יתיימרו להבין אותם.

סלוניק

New member
בואו ניקח נשימה ארוכה

נסיט את המבט מהמסך לדקה-שתיים, ונחזור לכתוב באופן ענייני ונטול ילדותיות. הצלחנו?

deandean

New member
תסלח לי אבל...

כשאדם מגדף באופן קבוע אנשים, שיקרים לי, אני לא מדבר בצורה האולמת ביותר.

סלוניק

New member
לא ראיתי גידוף, ואני סבור שלא הבנת

את כוונת המשורר. על כל פנים אני מציע לשניכם לרדת מהעץ ולהרגע קצת.

deandean

New member
"נראה לי שזה קשור למעין רכושנות

מטורפת שאני לא בדיוק מבין" דוגמא אחת.

Azazel

New member
אני לא רואה שום סיבה אחרת לזה

שהחברה העברית מתנגדת ככלל לזה שנשותיה יתחתנו עם זרים. אני לא מדבר על זה שיש בעיה עם שחרור האישה בחברה הערבית, אלא על זה שיש בעיה עם זה שנשים "מוגנות" מפני זרים באופן כללי. אני שמעתי סיפורים גם מחו"ל.

deandean

New member
מעניין מאוד?

איפה אהובתי ואני בסיפור הזה? איפה יהודים, הנשואים לנשים מוסלמיות, בסיפור הזה? איפה נשים מוסלמיות, הנשואות לגברים נוצרים, בסיפור הזה?

deandean

New member
אם ככה

המחבל היהודי האחרון מוכיח את הכלל (לפי טענתך כמובן).

Azazel

New member
כן - זה שרוב היהודים לא מחבלים.

אכן כן - עוד דוגמא מצוינת של היוצא מן הכלל שמוכיח את הכלל.

ברוך הבא דין לפורום הצנוע שלנו../images/Emo140.gif

ספר לנו בבקשה מי אתם ואיך הכרתם. נשמע מאד מעניין ומרגש. הרבה בהצלחה. אגב, איזה מין שם זה ריהאד? לא מכירה שם כזה. אמרתי לכם שאני מחזיקה לכם אצבעות כבר?

deandean

New member
תודה רבה

בקשר לשם, אני לא יודע מה הוא אומר, אבל אני אשאל אותה מחר (יושנת המדהימה שלי). קצת עלינו: אני דין, בן 18 מעין הוד. נסעתי לפני קצת פחות משנה עם חברים לצפת. הם נסעו יום לפני, כי היה לי מבחן חשוב. אני, מה לעשות יכול להיות מאוד דפוק לפעמים, ובדרך לצפת הדלק שלי נגמר (שכחתי לבדוק עזבי דפוק לגמרי). ניסיתי להתקשר לחברים שלי והפלאפון לא קלט. בקיצור התחלתי ללכת ברגל, ופחות מקילומטר משם יש את כאבול. רציתי לדפוק באיזה בית ולקוות, שיתנו לי להתקשר. בקיצור הבית הראשון שראיתי, היה הבית של המשפחה של רהאיד, שהיא בת כמעט 18. זה הסיפור הדי מוזר של ההיכרות בינינו (כבר אמרו לי שלאל יש יד בדבר).

יוֹאב

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד. אני מניח שצפויים לכם קשיים רבים, אבל לכו על זה עד הסוף. אהבה זו אהבה.

למעלה