מקבלים חדשים

ע ו ג י ה

New member
מקבלים חדשים../images/Emo35.gif

היי לכם!! בטוח שכתבתי איזו הודעה פה בשלב כלשהו של חיי, אבל עכשיו חשבתי להצטרף לפורום בצורה אקטיבית יותר
ולחלוק עמכם את חכמתי
לאחר שמוסד אקדמי כלשהו אמר לי לאחר שנה: עוף גוזל
או ליתר דיוק: אין מקום פה ל
כמוך עכשיו אני בנסיון להתקבל למכינה אוניברסיטאית, שבה אצטרך לפצות על שנות הריחוף
בתיכון.... למה בנסיון? כי ב- 8/10 יש לי מבחן כניסה
מקווה שיהיה כאן נעים וטעים

nutmeg

New member
בטח מקבלים

צריך רק להפקיד דמי הרשמה - שם, שם! ולהביא עוגיות

shellyland

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ובהצלחה במבחן. מה את רוצה ללמוד?

ע ו ג י ה

New member
שאלת מליון הדולר....

מה אני רוצה ללמוד.... הלכתי ליעוץ והכוונה לחיילים משוחררים דיברתי שם עם מישהי ולפי ההתרשמות שלה היא יעצה לי ללכת לכיוון ריפוי בעיסוק/ גרפיקה/ אנימציה שאלו נושאים שמעניינים אותי מאוד.. אבל... לא יודעת.. אבא שלי נוווורא רוצה שאני אלמד מנהל עסקים וכלכלה או מקצוע דומה שיש בו ביקוש, יציבות וכסף... אני נורא מבולבלת.. יום ראשון הבא אני הולכת למבחנים שאמורים לחזות את המקצוע שמתאים לי..... ולי בכלל בא להמציא דברים.. חבל שאין מקצוע כזה
תודה על ההתעניינות והאיחולים

Anna Karenina

New member
עוגיה יקרה..!!

וולקאם, וולקאם..!!
גם אני יחסית חדשה, ובינתיים, שורדת, אני חושבת...
תהני לך..! נועה.

zahik

New member
עוגית, תקשיבי לי....

תשכחי ממה שאבה שלך רוצה, ההצלחה בחיים (בתחום הקריירה) לא מגיעה מלימודים קשים במקצוע שלא אוהבים. את צריכה ללמוד משהו שאת אוהבת מכיוון שאז באופן טבעי בלי להתאמץ את תהיי טובה בו ומכאן הדרך להצלחה בקריירה היא קצרה (פחות או יותר).

dana2909

New member
ברוכה הבאה!!

דמי הרשמה פה בפינה. התחנפויות למנהלות זה חלק בסיסי ונדרש מכל גולש... אני חייבת להגיד לאבא שלך, שהביקוש הכי גבוה כרגע זה לביקוש.. ממש לא למנהל עסקים. יכול להיות שזה יותר ממשי, אבל דווקא המקצועות שהצגת די נדרשים, ואני מציעה ללכת קודם כל למה שבא לך.. תמיד תוכלי להמשיך בתואר שני למנהל עסקים.. זה פתוח לכל מי שיש לו תואר כלשהו. ושוב, ברוכה הבאה.

למעלה