מקבלים חדשה?

שרה לאה

New member
מקבלים חדשה?

האם אני יכולה להצטרף לפורום הזה שנראה לי הכי מעניין

hemi32

New member
../images/Emo141.gif כן, כן , מקבלים חדשה ..

ומה נראה לך כל כך מעניין .. הוא באמת מעניין .. אבל למה הכי מעניין ? ועצה טובה , בפעם הבאה אל תשאלי , פשוט תצטרפי . Welcome

אתם מכירים את הקטע ש..

אתם נכנסים לבית של מישהו והוא ישר אומר בבלבול ואודם בפנים "אל תשימו לב לבלאגן פשוט..." וכאן יבואו מליון ואחת תירוציו, מדוע הבית\החדר מבולגן.. ואתר חושבים לעצמכם "למה לעזאזל הוא חושב שאכפת לי מהבלאגן?" אחרי שעה-שעתיים-שלוש, אתם חוזרים הביתה, נכנסים לחדר, נשכבים על המיטה שלכם, שעליה חצי מתכולת ארון הבגדים, מחפשים ביניהם את השלט של הטלויזיה ואומרים לעצמכם "מחר אני אסדר פה, לא נעים, אם מישהו יבוא..."

אז זה הולך ככה:

אתם נכנסים לבית של מישהו והוא ישר אומר בבלבול ואודם בפנים "אל תשימו לב לבלאגן פשוט..." וכאן יבואו מליון ואחת תירוציו, מדוע הבית\החדר מבולגן.. ואתר חושבים לעצמכם "למה לעזאזל הוא חושב שאכפת לי מהבלאגן?" אחרי שעה-שעתיים-שלוש, אתם חוזרים הביתה, נכנסים לחדר, נשכבים על המיטה שלכם, שעליה חצי מתכולת ארון הבגדים, מחפשים ביניהם את השלט של הטלויזיה ואומרים לעצמכם "מחר אני אסדר פה, לא נעים, אם מישהו יבוא..."

boaZone

New member
ולגבי החתימה שלך,

אחד מהמשפטים האהובים עלי ביותר, שמשמש לי כמעיין מנטרה בעיתותם (חוצמ-הכל זמני בחיים...) הוא: אם יש לך שני שקלים, בשקל אחד תקנה לחם כדי שתוכל לחיות, ובשקל השני תקנה פרח, כדי שיהיה לך בשביל מה לחיות. לשימושך.

איפה השלט שלי? איזה בלגן

טוב אני יוצא מדעתי!!! מחר אסדר את החדר.צאי מזה... טוב אני יוצאת מזה.

אצל גברים מסודר שווה=בלאגן של אישה.

אל תנסה לסדר, אני מעדיפה לבוא ולסדר ולא לחשוב עליך ברחמים...

n oy

New member
זה שרה לאה או שורע לאיע?

סתם סתם אנחנו בראש טוב היום. ברוכה הבאה. מאיפה כמה ולמה?

n oy

New member
dont start with me ../images/Emo8.gif

its only my nickname. (like you have a better one)
take everything in "sababa" good day to ya all.

למעלה