מצ"ב התכנית השנתית

easy swissa

New member
מצ"ב התכנית השנתית

התכנית מצ"ב מפורסמת כאן לראשונה, ייתכנו שינויים, אך זו המגמה--- הרבה שייט, פעילויות והפלגות. אנו מנסים לארגן ארוע רציני בדרום, (אשדוד/אשקלון) יש רעיונות?

arik2000

New member
אם תרצו עזרה בקשר לדרום אשמח לעזור

תיצור קשר במייל...

פעילות בדרום

הפעילות באשדוד ואשקלון רדומה. מספר "משוגעים לדבר" מתכננים לעורר את האנשים חלק נעשה והאר בהתארגנות.

האם אפשר לקבל פרטים אופרטיביים

לגבי הסדנה בתאריך 6-8 במאי. הרשמה עלויות וכו'

arik2000

New member
האתגר נלקח ברצינות

על ידכם כפורום לקידום השייט ,ואני מאוד שמח שלא התיאשתם מתקריות האיגוד . לדעתי אתם צריכים להמשיך במלאכה ולקחת עוד אתגרים כמו נושא ביקורת הגבולות אולי כך לא תפספסו את מה שהאיגוד פספס במשך השנים ,שהתעסקות היחידה הייתה בתחרויות. קחו בחשבון שתחרויות לא מענינות את כל השייטים. אבל נושאים כמו ביקורת גבולות כן מעניין את כולם. אולי כך תוכלו להגדיל את מספר החברים בפורום שאמור להציע אלטרנטיבה לאיגוד השייט הקיים כביכול.

מטש

New member
קידום השייט

השם "הפורום לקידום השייט" נבחר בלית ברירה, וכבר תופס מומנטום משלו. אבל מומנטום הוא גם מחויבות : קידום השייט כולל במפורש גם ביקורת גבולות ונושאים דומים. התחרויות אמורות להיות הקצפת שעל הדובדבן, כמובן רק למי שאוהב מתוק. את הדובדבן עצמו גם אני כמו שייטים רבים מעדיף לפעמים לאכול לבד, בהפלגה ארוכה למחוזות רחוקים. אבל בגסטרונומיה אף פעם לא ממש הצטיינתי, אז תבחר דימויים אחרים....

arik2000

New member
קפה ללא סוכר

אני שותה אז קצפת לא טעימה לי. אבל מה שהכי חשוב זה לא לשכוח את הבסיס של העוגה. בהצלחה.....

olahav

New member
כל הכבוד !!!

בהחלט תכנית רצינית ושאפתנית. ברכותי על הרמת הכפפה. מספר רעיונות נוספים: 1. השנה היא שנת אולימפיאדה. לשייט הישראלי בטוח יהיו נציגים שם ובתקווה גם מדליות. איך כאיגוד אפשר יהיה לערב להציג ולתמוך כמה שיותר במשתתפים הישראלים. בואו נזכור שמדליה אולימפית יכולה לתת דחיפה חזקה לענף. 2.מתי שהוא באיזור הסתיו מתקיים מדי שנה השיוט לזכר יוסי קוראקין במכמורת. זהו אירוע שייט יפיפה בחסות המשפחה. בדרך כלל משתתפות בו מעט יאכטות והרבה סירות קטנות וגלשני רוח. אני חושב שהיאכטות והצוותים המקצועיים יותר יכולים להוסיף המון צבע וכבוד לאירוע.

zina71955

New member
תכנית שאפתנית ונאה. אך, לצערי לא

אוכל לקחת בה חלק משום שבמרבית הארועים אהיה בהפלגה בחוץ. אולי אפגוש את הסירות בפיניקה לפני שיוט אוקטובר. אני מתכונן לחזור ארצה בסוף אוקטובר, אחרי השייט השני שלי בספטמבר.

יפה לכם ../images/Emo127.gif

מה בדבר כמה קורסים לבני זוגם של השייטים, למשל. סדנת מחלת ים: איך לקחת את הבחילות בכייף סדנת געגוע אפקטיבית: שיטות לתראפיה לא מנואלית בזמן שבן/ת הזוג בהפלגה סדנת חילוץ והדברה: איך מוציאים את "הגוק" מהגולגולת של בן/ת הזוג ועכשיו ברצינות, שיהיה לכם בכייף וכל הכבוד שלומלום

OriIdan

New member
סדנאת מחלת ים ../images/Emo13.gif

האמת רעיון יפה, קל מאד לביצוע, פשוט עולים על היאכטה עם הרבה דליים... בסוף תראה שאחרי הפלגה שתיים כבר לא צריך את הדליים. ולגבי להוציא את הג'וק מהגולגולת של בן הזוג, זו בעיה הרבה יותר קשה, שייט זו מחלה חשוכת מרפא. אם כי רבים מהשייטים אומרים שמי שאינו שט, זו המחלה.

easy swissa

New member
תחרות שיט בשבת הקרובה

שיוט אטלנטיס שתוכנן למועד זה, נדחה. במקום להשאר בבית החלטנו לקיים שיוט בכל זאת מצופים וקו זינוק יונחו מול המרינה בהרצליה זינוק יהיה בשעה 11:00 תדרוך בשעה 10:00 מול בית המנהלה הודיעו לצוותים, נקו תחתיות וקדימה לעבודה. אימון ביום שישי יתקיים כמתוכנן הוראות שיט והודעה על התחרות תפורסם בערב במיילים ובפורום זה.

למעלה