מצתי רונסון.

ran lir

New member
מצתי רונסון.

משנות ה60 האם יש אפשרות לקבלת אינפורמציה על חוג האספנים בארץ או בחו"ל.יש מי בפורום שמתעניין בנושא?

ran lir

New member
מה לא עונים../images/Emo46.gif

מה?חזרתי מהעבודה ואין אפילו תשובה אחת. אם אין מתענינים אני זורק לפח.

rachelea

New member
מה בוער? חכה 24 שעות לפחות

רק חזרת מהעבודה. יש כאלה שטרם חזרו. יש שחזרו ועוד לא התישבו ליד המסך. חכה. עם לא תענה בתוך 24 שעות תתחיל לרטון....

ran lir

New member
טוב.אני לא זורק.../images/Emo123.gif

24 שעות אמרת.בסדר יש לי סבלנות.

ran lir

New member
תמיד טוב ללמוד .

בקשר לפירמידה אין לי כל עינין .אני לא אשם שהאתר עובד בצורה הזאת.יש לי סבלנות וכמו תגובתי אליך( חברים חדשים)יש לי עוד הרבה שאלות.

i love usa

New member
לי יש 4 מצתים של רונסון אין לי מושג

מאיזה שנה כול אחד חוץ מאחד שקניתי לפני 3-4 שנים ה-3 האחרים אני לא יודעת מאיזה שנה

ran lir

New member
האם הם מפלסטיק או ממתכת.

אם הם ממתכת הרי שהם מקוריים .מציתים מקורים הם עד סוף שנות ה70 תחילת ה80.

broadaxe

New member
רונסון

מה ארץ הייצור? רונסון יוצרו בארבעה מקומות לפחות. הקו המקורי והיוקרתי- בארה"ב. רונסון מפלסטיק שאני מכיר הם חד-פעמיים (אבל- רונסון אמיתי, ובעיצוב רטרו! במחיר 10 ש"ח...).

broadaxe

New member
תיקון לתיקון

חברת רונסון המקורית נוסדה בארה"ב בשנת 1886. רק בשנת 1930 נוסד סניף רונסון-בריטניה. בשלב כלשהו חל כנראה פיצול בין חברת האם מארה"ב לשלוחה הבריטית שהפכה לחברה עצמאית (וכאן מקור הטעות). שתיהן קיימות ומייצרות גם היום. רונסון-בריטניה אינה מייצאת לארה"ב באופן רשמי ומוצהר ולא מחזיקה שם נציג ושירות (אצלנו- כן). החברה האמריקנית נקראת היום רונסון-קורפ והבריטית רונסון פי-אל-סי.

ran lir

New member
מתקן תיקון לתיקון

הרונסון שאנחנו מכירים הארט דאקו הוא אנגלי בן אנגלי .השתרבב לי צרפתי אחד ,אבל לא נורא הוא מהזולים שהיו אז פלסטיק עם ראש מתכת.

broadaxe

New member
תוספת לתיקון התיקון של התיקון

הרונסון החד-פעמי שמשווק בארץ, בעיצוב הרטרו הקלאסי גם הוא אנגלי.

ran lir

New member
לא הבנתי../images/Emo11.gif

אני צודק?אתה צודק?שנינו צודקים?העיקר שיש לנו נושאים משותפים.להתראות בשאלות הבאות.

i love usa

New member
הרונסונים שלי

שלוש משהם הם מאנגליה רשום למטה ואחת קניתי שחזרתי מארץ מארצות הברית קניתי רונסון טורבו במטוס.

למעלה