מצתים ועוד

ההבדל הקטן... והוא טמון ב...

... ואני מצטט : "...(או משהו כזה...)..."
ה-R הזה הוא לא היה ההבדל היחיד בין שני הפלאגים שלך אם לאחד היה ראש סיכה... שבד"כ מאופיין באות V, אחרי המספר בשם שמעיד על אלקטרודה דקה במיוחד.... ה-R שאתה מדבר עליו הוא הנגד הזה ותו לא...
פתח את הקובץ שצירפתי למעלה, יא עצלן...
בוקר טוב אחי.

yogev klx300r

New member
זה אולי קשור יותר לרכבים, אבל עדין

לפני שבוע בערך, עשיתי טיפול לרכב שלי, והחלטתי הפעם לנסות פלאגים שהמליצו לי עליהם. הפלאגים הם Bosch super4, ומדובר בפלאגים בעלי 4 אלקטרודות, אבל הפלאג לא נותן ניצוץ מרובע, אלא כל אחת מהאלקטרודות בגובה קצת שונה מהשניה, וכן הניצוץ ניתן לאלקטרודה הנכונה ביותר בהתאם לסל"ד/תערובת וכו'. חברים, מורגש שיפור מאוד יפה בסל"ד הנמוך בעקבות שינוי הפלאגים (כדי להסיר ספק, פילטר אויר החלפתי מספר ימים לפני, כדי שאוכל באמת לבדוק את ההשפעה של הפלאגים). מה שאני בא ואומר, שווה לבדוק אם יש כאלו פלאגים לאופנועים, כי אני בכל פעם שאני נוסע עם הרכב מאז הטיפול, אני נדהם בהשפעה שלהם. דרך אגב, מדובר ברכב שמומנט בסל"ד הנמוך-בינוני לא ממש מוכר לו, כמו מס' אופנועים שאני מכיר (106GTI). לדעתי שווה בדיקה.

sokrates1

New member
מצתים ועוד../images/Emo41.gif

שלום לכולם, תודה על התשובות. שאלה אחרונה בנושא השמן. לאור ניסיונכם האם עדיף שמן סינטטי ל- RMX או שמספיק חצי סינטטי? בעניין ה- pre-mix – האם מספיק לרוקן את מיכל השמן על מנת לעבור למצב של תערובת ידנית (ואז המשאבה "עובדת על ריק") או שצריך לנתק/לפרק את כל מערכת השאיבה (ואם כן – מה הפרוצדורה)? מדוע לדעתכם היצרנים השונים לא משאירים אופציה של תערובת ידנית לפחות בחלק מהדגמים. יכול להביא לחסכון בעלויות ומשקל ולפי מה שאני מבין מכם זוהי ההעדפה של חלק מהרוכבים. בעניין המצתים – קפצתי לדרום ת"א וקניתי את המצת האמור ב- 27 ₪ באופנועית (להזכירכם הוא עולה 53 ₪ אצל היבואן). עם יחס מחירים כזה חבל שהם לא מוכרים גם אופנועים… נ.ב. - סיור בחנויות האופנועים בדרום ת"א הוא חוויה מומלצת לכל חובב אופנועים ובעיקר אם הוא מגיע מהפרובינציה.

למעלה