מצרפת לכן קישור

מנופ

New member
לפני שעה דיברה משהי בגלי צה"ל

למה מי שמרויח מעל 8000 ש"ח ויותר יקבל עכשיו תוספת למשכורת של כמה אלפי שקלים, ומאלה שמקבלים השלמת הכנסה הפחיתו אותה כי אין כסף. אותה אחת אמרה, אם אין כסף למה ה"עשירים" מקבלים את התוספת? שיתנו אותה לעניים. האמת, היא דיברה על איזו עצומה שניתן לחתום עליה והיא נתנה גם כתובת אתר אך פיספסתי אותה. איפה הצדק אם העשירים שותקים כדי שלא יקחו מהם והעניים בוכים כי לא נותנים להם? אין צדק אם יש לנו שר אוצר דפוק שחושב על כיסו האישי.

צודקת גם את מרין../images/Emo127.gif

נכון שהרבה מהחד הוריות לא "תלית שכולה תכלת" אבל תפוח רקוב מקלקל את כל הארגז וזה החבל. גם נכון שדופקים רק את החלשים והעשירים רק נעשים עשירים פחות. להיות עני יותר או פחות זה דבר גרוע אבל להיות עשיר יותר או פחות אין לרוב כל בעיה. חברי כנסת?????????????? בהמות, אוכלי חינם אחד אחד. כל אחד מתפאר שם בחבילה של כרס בת 70 ק"ג לפחות (ולא מריצה בשכונות מצוקה נכון?) ומתבלשים בחליפות סוג א' א' .

שש שבע

New member
ויש כאלה מתגרשים

וחוזרים לחיות יחד אבל בלי להתחתן כי גרושה מקבלת יותר מנשואה...

mariana

New member
אולי גם אני אחרי שאתחתן

אני אתגרש מבעלי כאילו בשקר ואז נחיה ביחד. זה מעצבן אותי שצעירים היום לא יכולים להיתקדם לשום מקום והזכאות שמקבלים למשכנאות זה אפילו לא עוזר להחזיר את החוב הראשון. ולא באים בכלל לקראת ההצעירים שרוצים לקנות בתים ולהיתקדם כמו שצריך, אנחנו פשוט תריכים לוותר ולתת לחברי כנסת שלנו להנות מהכסף השכן שלי הוא חבר כנסת בש"ס בואו אני אספר לכם סיפור. הבן של אותו אחד עבריין מס אחד בעיר שלי מה לא עשה גנב כמעט רצח הכניס מישהי להריון וברח ועוד 1000 תיקים פתוחים אבל אביו תמיד מוציא אותו מכל ההיסתבכויות האלו למה? בגלל שיש לו כסף ויש לו שם

שש שבע

New member
מרין מותק תתגרשי ואז תתני לחמותך

סיבה למסיבה פחח. את לא באמת רצינית אני מתכוונת, כי אם כן, לא נביא לך מתנות לחתונה....

mariana

New member
חחחחחחחח ששית

אני מאחלת לעצמי שאני לא אתגרש רק בגלל שלה לא יהיה סיבה למסיבה אבל השאיפה שלי זה להיתגרש ממנה

זה בגלל שאנחנו מדינה של "קומבינות"

רק כך מרווחים אם לא אחרת. לי יש חברה קרובה שכלל לא נשואה אבל יש לה שני ילדים מאותו אבא והוא חי איתה מלאן שנים (אפילו טבעות רכשו והחליטו להתחתן לפני הרבה זמן אבל משום מה עד עכשיו לא עשו כך). הם חיים נהדר ושניהם עובדים קשה ומפרנסים את ביתם. בהתחלה חברתי ניסתה "להתקמבן" על הביטוח לאומי אבל "עלו עליה" והיא שילמה חזרה ב "אבואבוה". אז מה שצריך לעשות זה פשוט לחדור לעצמות של האדם ולבדוק אותו בדייקנות יותר. ומה הסיפור של התלמידי ישיבה שבכלל נסעו לניו יורק וחיו שם מס' שנים אבל המשיכו לקבל ביטוח לאומי מהארץ? אין עניין רבותיי איפה שיש כסף יהיו גניבות תמיד והמוח היהודי ברוך ה' הוא הממציא פטנטים!!!!!

שש שבע

New member
במדינה שמכל שקל שאתה מרויח

נשארים לך 10 א"ג.איך נחיה בלי קומבינות? תעשי חשבון 40 אחוז מס הכנסה, 12 אחוז ביטוח לאומי, ממה שנשאר כל מה שקונים עוד 18 אחוז מע"מ מס קניה. מס רכישה, מס שבח, מס נעליים, עלוקות, פשוט עלוקות.

מנופ

New member
ומה עם זכאות שניה של משרד השיכון?

גם לזה הן זכאיות, אין להן כסף לאכול אבל יש להן הטבות ומענקים לקנות דירות.

הה מנופי אל תסחפי בבקשה

זה שיש זכאות לא אומר שהן מקבלות אותה. לפני קבלת זכאות בודקים גובה הכנסה (ללא תמיכה ממשלתית !!!!!! זה לא נקרא הכנסה מול זכאות) והאמיני לי שלרוב הן יכולות לנגב את התחת עם ההטבה הזו כי אין להן אפשרות כלכלית לקחת אותה. זה בדיוק כמו לשלוח אדם לבנק לבקש הלוואה ואין לו חשבון בכלל בבנק.

מנוף את טועה

א' כי אישה שהייתה לה דירה בזמן הגירושים אינה זכאית למשכנתא שניה אלא אם כן ויתרה על דירתה לטובת גרושה ב' כי ביננו? מאיפה בדיוק אישה כזו שבקושי מצליחה להתפרנס יכולה להשיג סכום דיי נכבד של כסף כדי רק לקנות את הדירה על הנייר ולהמשיך לשלם את המשכנתא? אז נכון שיש איזו שהיא הטבה, אבל רובן לא יכולות לנצל אותה

עציון

New member
המדינה לא דפוקה. האנשים דפוקים.

במדינה שחיים מאוברדראפט מה שאין לו דוגמא באף מקום בעולם... במדינה שיש כאלו שחיים מקיצבאות במקום לעבוד... במדינה ששלוש מאות אלף זרים עובדים ואותו מספר מובטלים... במדינה שאשה קונה פיאה ב-900 דולר אבל אני מממן לה את...המונית הביתה במדינה שיש יותר רכבים ביחס למספר האנשים מאשר בכל העולם... במדינה שכולם ,מתינוק ועד קשיש צמודים לפלאפון... במדינה שלא מוכנים להוריד רמת חיים.... במדינה שהמעמד הבינוני מממן את כל הנ"ל.... במדינה שחייבים לקנות דירה לזוג הצעיר וחלילה מלגור בשכירות... במדינה שהביטחון הוא נטל עצום ואנשים לא מבינים זאת... במדינה שאי אפשר לתפוס מקום במטוס כי הכל מלא... במדינה שחוגגים בר מצוה או בת מצוה באולם... במדינה שילד מתאבד כי אמו לא גומרת החודש אבל הוא לא חס על ממונה וסחט אותה עד תום... במדינה שאלו האנשים מה לנו כי נתלונן עליה? למה יש מדינות ששם כל הנ"ל יזכו לקבל את מה שפה המדינה נותנת להם? NADA

שש שבע

New member
דחילק עציון

אז אתה ממן לה את המונית הביתה, זה שירות קידום מכירות שנעשה בכל מקום, כמו שאני משכירה שמלה ב2000 שקל, אבל נותנת שי תחתון, הצחקת אותיח. מילא אם היתה קונה פאת קאסטם, אבל אין לה כסף לתלמוד תורה, אז כן, אבל למה שלא תממן לה מונית? שרות לקוחות קוראים לזה 0כדי שתבוא עוד פעם או תשלח את החברה כי נשאר לה טעם טוב ממכם)

עציון

New member
שש שבע, לא הבנת את הפואנטה....

סידור כזה של קניה תמורת תשלום המונית יש לי עם כפר מסויים ליד רמלה. הבחורה עליה כתבתי, בכתה בטלפון שאין לה כסף להגיע אלי...אבל יש לה 900 דולר לקאסטם. וטעם טוב ישאר לה גם עם אעמיד לרשותה לימוזינה...

שש שבע

New member
זה אבסורד.

אבל אני מוכנה לחתום לך שיש לה כסף למונית, רק היא וטיפוס כזה נאחס, שרוצה להרויח יותר, קוראים לזה בעגה המקצועית "כירסום" עם כל מיני דרישות קטנות מכרסמים לך ברווחים.. (כמו אלה שקונים איזה מכשיר חשמלי, אחרי שמסכמים כבר מחיר הם אומרים בסוף "יאללה כולל הכבל החשמלי" והפסדתח עוד 20 ש"ח מהרווח. וזה שיש אנשים קטנים שמסוגלים לעשות את זה, שיערב להם, אי מוכנה לשלם עוד כמה גרושים ולא להתלונן על קושי, וגם בתקופות הכי קשות לא בכינו לאף אחד, תמיד השתגעתי מאלה שכל הזמן בוכים ואחר כך התבררו כשקרנים. בעלי אומר שמי שבוכה בדרך כלל לא להאמין לו, כי אלה שאין להם פשוט מתביישים לבכות, היתה אחת שניג'סה לי שאפתח חוג תפירה, לא כל כך רציתי, אבל בסוף אמרתי "יאאללה אולי יצא מזה חיר" התחלתי לארגן קבוצה, היתה לי קבוצה, כשאמרתי לאישה הזו מה המחיר (60 ש"ח לחודש לפני עשר שנים) אז היא אמרה "אני אשאל את בעלי" ובסוף אמרה שהיא לא יכולה כי זה יקר לה, ואין לה את הכסף, אז פתחתי את החוג בלעדיה הבנות מאוד נהנו ועשו דברים שבשום חוג לא מגיעים לעשות אותם, והיא אכלה את הלב (כי היא פרנציפ לא באה כי הייתי מוכנהלהוריד במחיר שהיה נמוך לכתחילה) אחרי כמה שבועות הם קנו מכונית חדשה. אין להם כסף אלק..

עציון

New member
ענת. חד הורית=גרושה????

ואולי רבות מהחד הוריות הן כאלו שהביאו ילדים לעולם מבלי להתחתן כי כך רצו, ואנחנו צריכים לממן אותן? מאיפה לך שרובן גרושות? את יודעת כמה חד הוריות הגיעו מרוסיה? וחוץ מזה. למה תשומת לב לחד הוריות ולא למשפחות מרובות ילדים?

12אניהיא

New member
זה העניין עציון

חד הוריות מבחירה........היא בחרה אנחנו משלמי המיסים צריכים לספוג זאת.

קחי את ההטבות שלי ותני לי את חייך

בזוגיות ובחוס המשפחתי.אל תבקרי אחרות כי הגלגל מסתובב ואף פעם אינך יודעת אם את בעצמך תצטרכי את עזרת ביבי ביום מין הימים

12אניהיא

New member
לא יודעת מה מצבך המשפחתי

לא שופטת אותך ובטח לא מבקרת אותך. העניין שמה שאני ראיתי בשנים האחרונות גורם לי לא לרחם על אף אחת. אני מודעת לעובדה שיש נשים חד הוריות שבאמת ובתמים זקוקות לכסף על מנת לפרנס את הילדים שלהן, אבל יש הרבה אחרות שעושקות את המדינה. יש לי שתי חברות אחת גרושה מקבלת קיצבאות מהמדינה וסיוע בשכר דירה והגיברת חיה עם בעלה והיא בין המפגינות היום, אם תיראו מסע קניות שלה תבינו כמה זה יכול לעצבן. השנייה מגדלת בלחץ עצום שני ילדים, על בגדים לעצמה אין מה לדבר בכלל ובטח שלא מותרות.... ככה שאני מבינה בדיוק את הלך הדברים. זה מראה שלפחות חצי מהנשים האלה לא אמורות לקבל כסף מהמדינה!!!!!!!

למעלה