מצרים הקדומה

שיר-אל

New member
מצרים הקדומה

טליה בוקר טוב! רציתי לשאול שתי שאלות הקשורות לנושא מצרים הקדומה. א)מיהו ספינקס?,למה הוא שימש בעבר? האם טמונים בו כוחות מיסטיים? ב)קראתי בעבר בפורום כי היה לך קשר בהפקת צבע כלשהו בתקופת מצרים הקדומה. למה הכוונה?,האם ספקטרום הצבעים לא היה קיים מבראשית? בברכת חג פסח שמח לכולם, שיר-אל

Tal_Ya_Tal

New member
היי, שיר-אל ;-)

אענה לך בסדר הפוך. `על אחרון ראשון ועל ראשון אחרון.` אז בקשר להפקת הצבע הסגול, כמובן שכל הספקטרום היה קיים. מדובר על משהו מאד טריוויאלי. הפקת הצבע בחומר. על מנת לצבוע אתו אריגים.!!! בודאי זכור לך, גם ממקורותינו, שהצבעים תכלת וארגמן, שמשו כבגדי שרד, מלכות וחג. במצרים, הכנת צבע הארגמן, שהופק מחילזון הארגמן, הייתה מותרת לכוהנים בלבד. בתקופה `שישבתי` אצל המורים הרוחניים שלי שבאו דרך הטרנס מדיום בראין ספוויפט ז``ל, היתה לי `תקופה סגולה.` כל המלתחה שלי, הייתה בסגול ולבן. אז באחת הפעמים, הם ספרו לי על כך ואף אפשרו לי לראות זאת, כאשר הבעתי ספקנות. מפני שהם אמרו לי: `` You were a Priest``. אך הם לא אמרו שזה היה במצרים ואני חשבתי שהם מתכוונים לכומר. `אז הם הראו לי את זה.` כל זה בא כתשובה לשאלתי `למה אני לא רואה` (אנרגטית) ותשובתם הייתה שהעין השלישית שלי פתוחה מאד. אך בשל משיכתי הרבה לצבעים ולצורות, (באותה תקופה, עבדתי כגרפיקאית.) `נלקחה ממני הראיה` כהגדרתם, על מנת שלא אנהה אחר הצבעים והצורות במקום `לעשות את העבודה האמיתית`. בקשר לספינקס, הספינקס, כפי שהוא מוכר לכולנו כיום, הוא בעל ראש של מלך מצרי. אחד הפרעונים. אינני יודעת מי בדיוק. אולם זהו איננו הראש המקורי. הראש המקורי, היה ראש אריה! הספינקס המקורי, סימל את סמלו של מזל אריה ועמד במקום ששם הוא קיבל קרינה ישירה מכוכבים בחגורת אוריון. למעשה, שלושת הפירמידות הגדולות של גיזה, מצויות במיקום מקביל לתמונת השמים שהצטיירה אז, בתקופת עידן האריה. (זוהי תמונת שמים הפוכה, תמונת מראה, כפי שנהוג להתבונן באסטרולוגיה) זוהי תקופה שסמלה את תור הזהב גם באטלנטיס. הפירמידות, היו מכוסות צפחה לבנה וראשיהן היו מצופים בזהב טהור. (הם קולפו מכל הציפוי שלהם בתקופת האסלם וחומר הגלם נלקח על מנת לקשט מסגדים). המטרה היתה לשקף את תמונת השמים לכלי רכב חלליים שנחתו שם וגם על מנת למשוך אנרגיה קוסמית להורדת גשם. כוהני מצריים, שהיו כולם חנוכים לאמת (ומשה היה האחרון שבהם) ידעו כיצד לעשות זאת. אז לגבי ראש האריה, הוא הוחלף בתקופה הרבה יותר מאוחרת. כחמשת אלפים שנה לאחר מכן,בתקופת עידן השור. (התקופה של יציאת מצרים). סוברים שהראש הקודם פשוט נשחק באמצעות איתני הטבע. על פי מידע שהתקבל דרך אדגר קייסי, `הנביא הישן`, בכתפו השמאלית של הספינקס נמצא הפתח לאולמי הרשומות המכילים את כל ההסטוריה של כדור הארץ. הספינקס נמצא כעת בתהליך בניה מואץ ואחת הבעיות היא שכתפו הימנית ממשיכה להתבקע. המצרים מנסים לאחות אותה על מנת לשמר אותה, ללא הצלח מרובה. הראש, גם הוא עומד ליפול. על פי מידע שהתקבל על ידי דרונבלו מלכיצדק מאת תות, הראש עתיד ליפול ובתוכו יתגלה תא של ספינת זמן, שבנוי ככדור זהב. על פי אותו מקור, 148 קבוצות של שלושה בני אדם ינסו להיכנס לאולמי הרשומות עד אשר אחת הקבוצות שתגיע מן המערב, תצליח לפתוח את הדלת באמצעות צליל שיפיקו מגרונם!!! אומר לך משהו?!?! ;-) אני מאמינה שתוכלי לקבל על כך מידע עכשיו, כשהצוהר כבר נפתח. נסי לשבת במדיטציה לאחר ליל הסדר. (בלילה). אני מאמינה שתקבלי את המידע. (L&L) TALYA

למעלה