מצפון תפתח הטובה

giloni

New member
מצפון תפתח הטובה

ביום א הקרוב, 18.00 עד 19.00 עבדכם מגיש תכנית אישית ב "קול הכנרת" 106FM. המתגוררים או השוהים במקרה או שלא במקרה, סביב הגיגית היפהפיה, אל מול הרי גולן או עליהם, בעמק ובהר, מוזמנים להאזין. ה Play list כבר מוכן. או שתנחשו, או שתקשיבו. יקי

pasteran

New member
ניחוש פרוע - פולק-רוק בריטי????????

למרות שאתה לא סובל את הסטרובס...

giloni

New member
כמעט קלעת...

רשימת ההשמעה The Strawbs - A Glimpe of Heaven, from the witchwood, 1971 Al Stewart - Lord Grenvill, year of the cat, 1975 Renaissance - a face of yesterday, Illusion 1971 Rennaissance - Ocean Gypsy, Scheherazade & Other Stories, 1975 Curved air - Melinda more or less, Phantasmagoria, 1972 Simon Dupree and the big sound- Kites, Amen, 1967 Gentle giant - Think of Me With Kindness, Octopus, 1972 Jethro Tull - Inside, Benefit, 1970 It's a Beautiful day - White bird, It's a Beautiful day, 1969 בוא ניסע לטבריה כי אין שום מקום יותר יה- פה ממנה בעולם מתחת פני הים יקי

LadyG

New member
איזה רשימה מעולה

וחבל שלא אוכל לשמוע, ככה זה כשגרים במרכז. אל תשכח אותנו ותן דיווח איך היה.

אם הייתי יודע בזמן

היינו מארגנים טיול פורום
באמת נשמע שווה, במיוחד בשבת חורפית כזאת, מה עוד שעד כמה שהצלחתי לברר אין אפשרות להאזין דרך הרשת.

giloni

New member
לצערי לא רק דרך הרשת אי אפשר

טווח הקליטה של הערוץ הזה מצומצם ביותר, ואני די בספק אם מצויים בסביבה מניין מאזינים פוטנציאליים שגם פנויים בשעה הזו. אני מתייחס אל העניין כאל תראפיה (האולפן מצוי בתוך המכללה בה אני מלמד, שתי דלתות מחדרי, ויש לי חלון בשעה הזו - אז למה לא? כמו כן זה יכול להיות נסיון לבדוק את עצמי כמגיש. אם זה יעבוד, אולי מישהו יתן לי צ'אנס בערוץ נקלט יותר. במקרה הגרוע, אני אשמע יופי של מוסיקה!! יקי

רדיו זה אחלה דבר

ואם יש דבר טוב שהביא לנו מדיניות "השמיים הפתוחים" שמשרד התקשורת מיישם באופן די גמלוני בשנים האחרונות, זה האפשרות לשמוע (ולברי מזל מביננו גם להשמיע) מידיי שעות כאלה של קסם, לצערי כשאני עבדתי ברדיו האפשרות הזו לא הייתה קיימת, אבל אין לך מושג כמה אני מקנא, שיהיה בהצלחה
.

למעלה