מצפון תפתח הטובה
לא לא אין כוונה למבצע עמוד ענן כרגע אלא למשהו ככה שחשבתי בדרך חזרה מהעבודה...
ישבנו שבוע שעבר אני ומכרה מהעבודה באחד מהפאבים הפלצניים בתל אביב( אני אומנם מהאיזור אבל לא מתל אביב ואני והעיר הזו לא ממש מסתדרים ) לא יודע לא מתחבר לקטע של הדאנס ברים שהכל צפוף המולה והכל צפוף
ובכלל אם באמת אתה רוצה למצוא מישהיא זה בטח ובטח לא בפאב כשהיא כולה עם איפור של תאטרון קבוקי
ואז המכרה שואלת אותי מה אני אומר על המקום? אני אומר שאם כבר לצאת אז לשבת על בירה בפאב ובלי כל הבוג'ע ראס הזה שיש פה ובעצם בלי הבלאגן הזה שיש בפאב
ואז אתה קולט שתכלס זה בדיוק כמו השיר:אישה מהשמיים
קחו את הכל(טוב נו כמעט הכל ) תנו בת זוג פשוטה ככה...
במקום פאבים דאנס ברים תנו ביום שישי לקום בבוקר לקחת את האוהל ב 99.99 שקנית ב ACE במבצע(אלק מבצע זה באמת המחיר)
והמזרון זוגי המתנפח הכחול שמוכרים שם לעלות לכנרת או לכל מקום אחר כלשהוא בגליל להקים אוהל ולהסתבך עם ההקמה של האוהל ואז היא אומרת לך תביא אני אקים את האוהל הייתי בצופים! אבל איפה האגו הגברי שלך לא ייתן לך ( אנא לא להפוך את זה לדיון פמיניסטי זה הלצה ...
)
ופשוט לשבת ולדבר ...
כן כן בלי מוזיקה רועשת שאוכלת לך את האוזניים ובלי מלצרית שכל שניה עובות ושואלת אם הכל בסדר
רק אתה והיא
כמה כוכבים ככה מעל וזהו...
תגידו לי אתם צריך יותר מזה?? אולי זה רק אני אבל לא יודע לא צריך באמת יותר מזה
Less is more כמו שאני תמיד אומר
ובכלל כל הקטע בלעלות לצפון זה הדרך...
או כמו שאמרה מישהיא חכמה .
יאללה לכו לישון מחר יום חדש !
לא לא אין כוונה למבצע עמוד ענן כרגע אלא למשהו ככה שחשבתי בדרך חזרה מהעבודה...
ישבנו שבוע שעבר אני ומכרה מהעבודה באחד מהפאבים הפלצניים בתל אביב( אני אומנם מהאיזור אבל לא מתל אביב ואני והעיר הזו לא ממש מסתדרים ) לא יודע לא מתחבר לקטע של הדאנס ברים שהכל צפוף המולה והכל צפוף
ובכלל אם באמת אתה רוצה למצוא מישהיא זה בטח ובטח לא בפאב כשהיא כולה עם איפור של תאטרון קבוקי
ואז המכרה שואלת אותי מה אני אומר על המקום? אני אומר שאם כבר לצאת אז לשבת על בירה בפאב ובלי כל הבוג'ע ראס הזה שיש פה ובעצם בלי הבלאגן הזה שיש בפאב
ואז אתה קולט שתכלס זה בדיוק כמו השיר:אישה מהשמיים
קחו את הכל(טוב נו כמעט הכל ) תנו בת זוג פשוטה ככה...
במקום פאבים דאנס ברים תנו ביום שישי לקום בבוקר לקחת את האוהל ב 99.99 שקנית ב ACE במבצע(אלק מבצע זה באמת המחיר)
והמזרון זוגי המתנפח הכחול שמוכרים שם לעלות לכנרת או לכל מקום אחר כלשהוא בגליל להקים אוהל ולהסתבך עם ההקמה של האוהל ואז היא אומרת לך תביא אני אקים את האוהל הייתי בצופים! אבל איפה האגו הגברי שלך לא ייתן לך ( אנא לא להפוך את זה לדיון פמיניסטי זה הלצה ...
ופשוט לשבת ולדבר ...
כן כן בלי מוזיקה רועשת שאוכלת לך את האוזניים ובלי מלצרית שכל שניה עובות ושואלת אם הכל בסדר
רק אתה והיא
כמה כוכבים ככה מעל וזהו...
תגידו לי אתם צריך יותר מזה?? אולי זה רק אני אבל לא יודע לא צריך באמת יותר מזה
Less is more כמו שאני תמיד אומר
ובכלל כל הקטע בלעלות לצפון זה הדרך...
או כמו שאמרה מישהיא חכמה .
יאללה לכו לישון מחר יום חדש !