מצפה כוכבים...

מצפה כוכבים...

שלום לכולם... יש לי שאלה בקשר למצפה כוכבים. חשבתי לגבי סיור של כשעה-שעתיים בגבעתיים כחלק ממתנה לחברתי המקסימה שימלאו לה 23 שנים. מישהו יודע פרטים לגבי המקום? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום דבר שאני יכול להאחז בו. חשוב לי לדעת האם זה מקום שבאווירה מתאים ליום כזה? מישהו עשה את זה? או סתם ביקר שם? נחמד אם אשמע ממישהו שהיה שם... תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים למיניהם... גיא.
 

KarinDi

New member
המצפה

מקום ממש ממש נחמד, לא רחוק מהבית שלי :) בואו לבקר! אני חושבת שזה בהחלט מתאםי לאווירה, הרי מה יותר רומנטי מלחפש כוכבים? אני לא בטוחה שיש מה לעשות שם שעה-שעתיים...במיוחד אם מדובר בערב קריר. אתה יכול לשלב את זה עם הצגה בתיאטרון גבעתיים, ישיבה בבית קפה נחמד (יש לא מעט בתי קפה נחמדים בגבעתיים הקטנה והזקנה) או אולי ללכת לעשות פיקניק בפארק הלאומי שנמצא ממש לא רחוק!
 

shirleyrozental

New member
שאלה בנוגע לכוכבים....

הייתם שמחים אם מישהו היה רוכש לכם כוכב על שמכם? כי אני חושבת לרכוש את זה למישהו, אבל אני לא בטוחה שזה כדאי...
 

skopy

New member
אני מצטער שאני מתנפל

אבל זה כל כך דבילי לקנות כוכב על שם של מישהו. זה הדבר הכי______ששמעתי. הכי מעצבן אותי שאנשים מאמינים לזה. אני לא יודע אם את צריכה לקנות את הכוכב,את פשוט יכולה להגיד שקנית אותו,בדיוק מה שהחברה שממנה קונים אומרת לכם.
 
למעלה